We Versieren Een Bruiloft In Lila Kleur

Inhoudsopgave:

We Versieren Een Bruiloft In Lila Kleur
We Versieren Een Bruiloft In Lila Kleur

Video: We Versieren Een Bruiloft In Lila Kleur

Video: We Versieren Een Bruiloft In Lila Kleur
Video: торт в СЕРЕБРИСТЫХ тонах! Торт на РОЖДЕСТВО, на Новый Год. Украшение зимнего торта Белковым кремом! 2024, Mei
Anonim

Lila is een combinatie van blauw en rood - kleuren die mannelijk en vrouwelijk verpersoonlijken. Het is niet verwonderlijk dat velen besluiten de bruiloft in zo'n delicate kleur te versieren, die een symbool wordt van de eenheid van de pasgetrouwden. Natuurlijk is zo'n bruiloft, indien mogelijk, niet compleet zonder seringen - het symboliseert tedere en opwindende liefde, trillende gevoelens!

Wij versieren een bruiloft in lila kleur
Wij versieren een bruiloft in lila kleur

Outfits

De lila kleur kan aanwezig zijn in een bruiloft van bijna elke stijl: Europees, shabby chic, dandy bruiloft, enzovoort. Natuurlijk moet je voor elke stijl je eigen unieke outfit, kapsel, accessoires, make-up kiezen.

Voor een bruiloft in dandystijl kun je bijvoorbeeld kiezen voor een korte en weelderige trouwjurk met een karakteristieke klokrok. Hier past de lila kleur bij bepaalde elementen van de outfit: de stropdas van de bruidegom, bretels, een riem en een lint op het hoofd.

En als de bruiloft in Europese stijl is (Provence of Engels), laat de bruid dan een lange, lichte jurk kiezen, de Griekse stijl is geschikt. De outfit kan rijkelijk versierd worden met een kostbare riem, borduurelementen. In dit geval passen antieke sieraden goed bij lila jurken. Kies gelakte lila schoenen. Massieve hakken zijn een optie voor kerels, sierlijke bindingen op dunne naaldhakken - voor een Europese bruiloft. In het geval van herenschoenen: lichte lakleren laarzen voor mannen en formele schoenen voor de tweede optie.

Complementeer het kapsel van de bruid met verse bloemen van lila kleur of dezelfde kleur met een lint. Een diadeem met een amethist is voldoende, of je kunt eenvoudig een broche op de zijkant spelden in de vorm van een artistieke combinatie van stenen en bloemen.

Bruidsboeket

Lila tulpen, bloeiwijzen van verse seringen (als het seizoen het toelaat), grote pioenrozen, viooltjes - dit zijn goede bloemen voor een bruidsboeket! Laat het boeket royaal worden aangevuld met decor in de vorm van pareldraden en broches.

Rust voorbereiding

Het is noodzakelijk om van tevoren met de voorbereiding van zo'n bruiloft te beginnen, om niets te missen. Maak bijvoorbeeld uitnodigingskaarten. Al bij de eerste blik op de uitnodiging moet de gast weten voor wat voor soort bruiloft hij wordt uitgenodigd! Welke gast zou immers willen opvallen met een strak pak tegen de achtergrond van vrolijke lila outfits?

Versier de bruiloftsstoet met seringen, pioenrozen, lelies, chrysanten. De boog van de pasgetrouwden moet ook worden onderscheiden door bloemen en lila ballen. Bekleed de tafels met tafelkleden met lila randen. Bind strikken van de juiste kleur op de rugleuningen van de stoelen.

En natuurlijk de tafel decoreren met een majestueuze taart in deze kleur. En je kunt de glazen versieren met lila strikken of elk glas versieren met strass-steentjes (ze kunnen worden opgemaakt in de vorm van de eerste letters van de namen van de gelukkige echtgenoten).

Over het algemeen zijn er veel ideeën en deze kleur past goed bij andere! Dus de lila bruiloft zal lang worden herinnerd, het feest zelf zal leuk en gemakkelijk zijn!

Aanbevolen: