Hoe Knoop Je Een Lint?

Inhoudsopgave:

Hoe Knoop Je Een Lint?
Hoe Knoop Je Een Lint?

Video: Hoe Knoop Je Een Lint?

Video: Hoe Knoop Je Een Lint?
Video: De perfecte strik maken voor een jurkje of cadeautje 2024, Maart
Anonim

Om een cadeau mooi te versieren, moet het worden ingepakt of in een mooie verpakking worden gedaan. Er ontbreekt nog iets. En wat ontbreekt is een mooie strik.

Geen cadeau is compleet zonder een mooie verpakking met een strikje
Geen cadeau is compleet zonder een mooie verpakking met een strikje

instructies:

Stap 1

Lange gelaagde boog.

Om het te maken, moet je drie stukjes tape nemen die verschillen in kleur en breedte. Knip ze zo af dat het breedste gedeelte van de tape het langst is, terwijl het smalle gedeelte het kortst moet zijn. Vorm de uiteinden van de boog. En bind vervolgens de gevouwen stukken aan elkaar met een andere tape. Vergeet niet om de lange uiteinden te laten om de gelaagde strik aan de geschenkverpakking te bevestigen.

Stap 2

Een tweekleurige strik is als volgt gebonden: neem twee linten van verschillende kleuren (een smallere en een bredere). Maak eerst een lus van een breed lint en maak de uiteinden vast met lijm. Doe nu hetzelfde met het tweede lint als overlay op het eerste. Strijk de resulterende "sandwich" van linten met je handen en fixeer deze van binnenuit met een paperclip of lijm. In zijn uiteindelijke vorm wordt de strik gevormd met een derde lint, dat lang genoeg moet zijn om het aan de geschenkdoos te binden.

Stap 3

Boog bloem.

De eerste fase in zijn vorming is de gebruikelijke lintring, die met de wijsvinger en duim moet worden vastgehouden. Herhaal deze beweging meerdere keren totdat je tien of meer van deze ringen in je hand hebt. Hoe groter de boog die je wilt, de ringen die je nodig hebt. Bind de ringen in het midden met een lang en smal lint, maak de lussen afwisselend recht. De prachtige bloemenstrik is klaar.

Stap 4

Boog "Dior".

Lijm meerdere ringen linten van verschillende lengtes en gebruik een nietmachine of lijm om ze aan elkaar te verbinden. De boog is half afgewerkt. Plaats het op een basis, een tape met uitgesneden uiteinden. Plak nu de paperclip af met een klein stukje tape en lijm de uiteinden aan de binnenkant van de strik vast.

Stap 5

Boog chrysant.

Je hebt een stuk stevig plakband, een schaar en draad nodig. Neem een paar linten, knip ze ongeveer in het midden door en zet ze vast met draad op de inkepingen. Nu is het tijd om ze het uiterlijk van gekrulde chrysantenbloemblaadjes te geven. Maak gelijkmatige sneden in de steken die samengevouwen zijn en begin de bloembladen recht te trekken door de steken naar rechts en links te draaien. Begin met de binnenste lussen aan de ene kant van de boog en werk dan naar de andere kant.

Aanbevolen: