Hoe Te Herstellen Van De Nieuwjaarsvakantie

Inhoudsopgave:

Hoe Te Herstellen Van De Nieuwjaarsvakantie
Hoe Te Herstellen Van De Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe Te Herstellen Van De Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe Te Herstellen Van De Nieuwjaarsvakantie
Video: Insignes van de USSR. Collectie-Jonge Falerist 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaarsvakanties zijn een beproeving voor het lichaam. Overmatige consumptie van voedsel, waaronder een enorme hoeveelheid vet en zout, ongebreidelde plengoffers van alcohol, de minimale hoeveelheid slaap waarvoor we alleen 's ochtends tijd hebben, en vele andere problemen zijn echte stress. Een paar eenvoudige stappen helpen je om van de effecten van de feestdagen af te komen.

Hoe te herstellen van de nieuwjaarsvakantie
Hoe te herstellen van de nieuwjaarsvakantie

instructies:

Stap 1

Begin met het normaliseren van uw dieet. Gooi alle voorraden salades, vlees en andere lekkernijen weg die waarschijnlijk al in de koelkast staan. Ja, en je lichaam heeft ze duidelijk niet nodig. Overmatige voedselinname was hoogstwaarschijnlijk voelbaar, en je voegde een paar pond toe, en de darmen met de maag smeekten om genade. Probeer gedurende minstens een week de minimale hoeveelheid gefrituurd en gezouten te consumeren, voeg citrusvruchten toe aan het dieet, dat het lichaam zal vullen met vitamine C en energie om weer aan het werk te gaan. Vergeet het herstel van de darmmicroflora niet - sla kefir, gefermenteerde gebakken melk en yoghurt in.

Stap 2

Geef alcohol op. Russen beschouwen een vakantie niet als een vakantie zonder dozen met alcoholische dranken. Matige consumptie van wijn of champagne (een paar glazen per avond) zou bijdragen aan een goed humeur en geen kater veroorzaken, maar zo'n feest is niet voor Russen. Daarom, als er stormachtige vakanties hebben plaatsgevonden, moet u alcohol uitsluiten van het voedsel dat u eet en niet proberen om te gaan met de gevolgen van het drinken met behulp van alcoholarme dranken - dit zal grote schade toebrengen aan uw lever.

Stap 3

Breng het lichaam terug naar zijn gebruikelijke routine. Het is aan te raden dit voor werkdagen te doen. Probeer twee tot drie dagen voordat je naar je werk gaat, uiterlijk om 23.00 uur naar bed te gaan en sta om 8-9 uur op met een wekker. Behandel de slapeloosheid die kan optreden na een lange vakantie met warme baden voor het slapengaan, thee met munt of melk met honing.

Stap 4

Ga sporten. Krijg je lichaam strakker nadat je 24 uur op de bank hebt gelegen. Ga naar het zwembad, ga hardlopen of maak gewoon een lange wandeling in de frisse lucht. Het is activiteit die zal helpen de kracht te herstellen, en niet de voortzetting van passiviteit.

Stap 5

Ga naar het badhuis. Dit is precies de plek die zowel kan ontspannen als veel schadelijke stoffen die zich daar na de vakantie hebben gevestigd, uit het lichaam kan verwijderen. Het belangrijkste is om je niet te laten verleiden door de tradities van het Russische volk en deze avond door te brengen in een warm gezelschap met thee en mineraalwater. Probeer thee te maken van verschillende kruiden, deze helpen het lichaam te reinigen.

Aanbevolen: