Hoe Maak Je Een Vakantiedecoratie?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Vakantiedecoratie?
Hoe Maak Je Een Vakantiedecoratie?

Video: Hoe Maak Je Een Vakantiedecoratie?

Video: Hoe Maak Je Een Vakantiedecoratie?
Video: Maak je eigen waterreservoir 2024, April
Anonim

Het feestelijke interieur roept en ondersteunt de nieuwjaarsstemming. Zelfgemaakt speelgoed en decoraties roepen meer positieve emoties op dan gekochte nieuwjaarsattributen. Tegelijkertijd kun je kerstbomen en kerstversieringen en kandelaars en slingers maken …

Hoe maak je een vakantiedecoratie?
Hoe maak je een vakantiedecoratie?

Het is nodig

  • - A4-karton;
  • - potlood;
  • - schaar;
  • - snoep;
  • - plakband;
  • - dennentakken;
  • - PVA-lijm;
  • - geraspte schuim;
  • - klatergoud;
  • - zout.

instructies:

Stap 1

Een snoepboom kan de keuken versieren. De lengte hangt af van de hoogte van de kegel, dus kies A4- of Whatman-papier.

Stap 2

Teken een cirkel met een passer of omcirkel de randen van de plaat met een potlood en verdeel deze in 4 delen. Knip de cirkel uit door een kant radiaal naar het midden te snijden. Verbind de cirkel tot een kegel en plak deze netjes vast met tape.

Stap 3

Neem nu verschillende snoepjes en bevestig in een cirkel van de kegel, beginnend vanaf de onderkant van de basis, de snoepjes met tape, zodat er geen lege ruimte overblijft. Plaats vervolgens 2 rijen snoepjes erboven en bovenaan, in plaats van een ster, kun je een bos van 3-5 snoepjes verbinden. Een snoepboom met fruit kan op een andere manier worden gemaakt, wanneer je spiesen en tandenstokers met gelijmde snoepjes verpakt in een glanzende verpakking, kerstboomtakken, appels, klatergoud in de kegel steekt.

Stap 4

Maak een sneeuwboom voor je slaapkamer of gang. Bestrooi met PVA-lijm ingevette sparrentakken met veel geraspte schuim. Zet het voorzichtig in een vaas, laat het drogen en versier met klatergoud, sneeuwvlokken, regen erop.

Stap 5

Er is een andere manier om kunstmatige sneeuw op dennentakken te maken. Dompel de takken 6 uur in een gekookte zoutoplossing (een kilogram zout per 1,5 liter kokend water) en zet ze in de kou.

Stap 6

Maak kerstboomarrangementen voor slaapkamers. Leg dennentakken met snoep, sinaasappels, mandarijnen, regen, klatergoud, kegels op een mand met lage zijkanten, en bovenop kun je kleine besneeuwde takjes doen (doop ze in water en dompel ze vervolgens in suiker). De compositie kan worden gemaakt in een bord, glas, doos, op sparrenbasis, waarbij de container wordt versierd met groene en besneeuwde takken, citrusvruchten, appels, speelgoed, klatergoud, kaarsen, kegels, versierde objecten.

Stap 7

De kerstboom kan worden versierd met origineel speelgoed dat kan worden gebreid en gesteven, gevilt van wol, gemaakt van gezouten deeg of papier-maché, versierd met oude ballen, gemaakt van papier of kralen. Het belangrijkste is om het huis te versieren in overeenstemming met je verlangen en nieuwjaarsstemming.

Aanbevolen: