Hoe Maak Je Een Kerstboom Guirlande

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kerstboom Guirlande
Hoe Maak Je Een Kerstboom Guirlande

Video: Hoe Maak Je Een Kerstboom Guirlande

Video: Hoe Maak Je Een Kerstboom Guirlande
Video: ⛄ Hoe maak je een slinger van sneeuwpoppen voor het nieuwe jaar met je eigen handen van A4-papier 2024, April
Anonim

Een defecte kerstboomslinger is een groot verdriet voor huishoudens en vooral voor kinderen. Als je merkt dat de lichten niet willen branden, haast je dan niet naar de winkel voor een nieuwe slinger. U kunt de bestaande eenvoudig repareren.

Hoe maak je een kerstboom guirlande
Hoe maak je een kerstboom guirlande

Het is nodig

  • - sonde;
  • - een scherp mes;
  • - isolatieband;
  • - gloeilampen.

instructies:

Stap 1

Nadat u ervoor heeft gezorgd dat de slinger niet wil oplichten, moet u deze zorgvuldig onderzoeken. Mogelijk vindt u een open draad. Wanneer u schade aantreft, stript u de uiteinden van de draden, sluit u ze aan en wikkelt u ze stevig om met isolatietape. Een defecte stekker kan op dezelfde manier worden vervangen. U kunt met een voelermaat en gewone naalden op beschadigingen in niet-scheidbare slingers controleren.

Stap 2

Controleer de lampen - het is mogelijk dat een of meer van hen gewoon het contact met de fitting hebben verloren. Draai elk met de klok mee - soms is deze eenvoudige handeling voldoende om de slinger weer te laten werken.

Stap 3

Als alle doppen stevig op de stopcontacten zijn geschroefd en er geen zichtbare schade aan het snoer of de stekker is, is hoogstwaarschijnlijk een van de lampen doorgebrand. Omdat de lampen in de meeste strings in serie zijn geschakeld, verbreekt de enige die niet werkt het circuit. Het beschadigde element moet worden gevonden en vervangen. Verdeel de snaar in twee secties en test elk met een ohmmeter of een andere sonde. Als u de helft met een niet-werkende lamp vindt, verdeel deze dan in de volgende twee secties en herhaal de procedure. Verklein de zoekcirkel totdat het uitgebrande slingerelement is gevonden.

Stap 4

Vervang de lamp door de juiste maat en wattage. Je kunt het van een andere niet-werkende slinger verwijderen. Als het echter niet mogelijk is om een doorgebrand element te vervangen, sluit dan gewoon de draden rond de contacten kort. De stroom wordt omzeild en de slinger zal weer functioneren. U kunt de cartridge volledig verwijderen door deze af te snijden met een scherp mes, de draden aan te sluiten en de kruising stevig in te pakken met isolatietape.

Aanbevolen: