Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Op School

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Op School
Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Op School

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Op School

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Op School
Video: EEN NIEUW STELLETJE IN DE KLAS? 💞❓#4 | De Eindmusical S1 | NPO Zapp 2024, April
Anonim

Een schoolnieuwsfeest kan traditioneel worden gehouden of de gasten proberen te verrassen. Welke optie u ook kiest, het succes van de vakantie kan alleen worden gegarandeerd als het vakantiescenario en de benodigde attributen vooraf zijn voorbereid.

Zo vier je het nieuwe jaar op school
Zo vier je het nieuwe jaar op school

instructies:

Stap 1

Denk allereerst na over het thema van het feest. Traditionele feesten met konijntjes en eekhoorns waren in het leven van misschien iedereen, dus het is de moeite waard om naar nieuwe opties te zoeken. Zo zal een feest in de stijl van oude westerns zowel docenten aanspreken die als tiener dergelijke films hebben gezien, als kinderen die het als exotisch ervaren.

Stap 2

Regel in overeenstemming met de gekozen richting de ruimte waar de viering zal plaatsvinden. Denk naast de inrichting ook aan de functionaliteit en veiligheid van de ruimte. Het moet ruim genoeg zijn, met goede bedrading en kwaliteitsreparaties.

Stap 3

Bereken het geschatte aantal deelnemers aan het feest en koop voldoende eten. Zoek naar voedsel dat lang kan worden bewaard. Koop bederfelijke salades en gebak dezelfde dag nog. Je kunt ook vrouwelijke studenten betrekken bij het voorbereidingsproces, die lekkernijen kunnen bakken volgens de recepten die in de technologielessen zijn geleerd.

Stap 4

Plaats tafels voor eten in de hal waar de viering zal plaatsvinden. Op dergelijke feesten is het handiger om de buffetoptie te gebruiken. Schik snacks en fruit op de tafels rond de omtrek van de hal, zodat iedereen naar hen toe kan komen en zich op elk moment kan verfrissen.

Stap 5

Houd bij het plannen van uw amusementsprogramma rekening met de leeftijd van de leerlingen. Schrijf scripts voor de belangrijkste felicitaties van de kinderen en van de leerkrachten. De groeten van leraren kunnen niet alleen entertainen, maar ook nieuwe informatie overbrengen. U kunt bijvoorbeeld scènes voorbereiden waarin leraren de nieuwjaarstradities in verschillende landen zullen illustreren.

Stap 6

Organiseer verschillende "concert"-locaties voor kinderen van verschillende leeftijden - voor basisschoolleerlingen, oudere kinderen (5-7 jaar) en de oudste. Laat elk zijn eigen leraar-animator hebben die wedstrijden zal leiden. Tegelijkertijd kunnen op het hoofdpodium wedstrijden voor iedereen worden gehouden - dan kunnen kinderen kiezen wat voor hen interessanter is.

Stap 7

Sluit het nieuwjaarsfeestje af met dansen. Zorg ervoor dat u de muzikale voorkeuren van de studenten te weten komt. Vooraf stemmen helpt bij het samenstellen van een afspeellijst.

Aanbevolen: