Hoe Kleed Je Een Kerstboom Aan?

Inhoudsopgave:

Hoe Kleed Je Een Kerstboom Aan?
Hoe Kleed Je Een Kerstboom Aan?

Video: Hoe Kleed Je Een Kerstboom Aan?

Video: Hoe Kleed Je Een Kerstboom Aan?
Video: Coppelmans kerstboom decoreren 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een van de meest geliefde feestdagen; zowel volwassenen als kinderen zijn er dol op. De lucht is letterlijk verzadigd met fabelachtige magie en verwachting van een wonder. En de boom is het belangrijkste symbool van het nieuwe jaar. Eigenlijk beginnen de belangrijkste voorbereidingen voor de vakantie met het versieren van een spar of den. Hoe versier je een kerstboom correct?

Hoe kleed je een kerstboom aan?
Hoe kleed je een kerstboom aan?

instructies:

Stap 1

Ten eerste moet de boom correct worden geïnstalleerd. Het plaatsen van een kunstkerstboom zal geen gedoe zijn, maar u zult wel aan een natuurlijke spar moeten sleutelen. Installeer natuurlijk hout uit de buurt van warmtebronnen: radiatoren, open haarden of kachels; als u in de buurt bent, zullen de naalden snel uitdrogen en geel worden. Als je een luchtbevochtiger hebt, installeer deze dan in de ruimte waar de spar staat, zodat je het uiterlijk van de boom langer behoudt. Zet de boom stevig vast zodat hij niet valt. Als je dieren of kleine kinderen in huis hebt, moet de boom op een platform of standaard worden geïnstalleerd.

Stap 2

Begin met het versieren van een feestelijke spar met slingers, nadat je eerder hun prestaties hebt gecontroleerd. Slingers worden in een cirkel aan de boom gehangen, niet van boven naar beneden. Plaats een ster, een engel, een chique strik of een verlichte kegel op de bovenkant.

Stap 3

De volgende stap is om de boom te versieren met nieuwjaarsspeelgoed. Ze kunnen verschillende vormen en kleuren hebben, handgemaakt, groot en klein, traditionele ballen of ongebruikelijke designervondsten. Maar onthoud de basisregel: klein speelgoed wordt voornamelijk aan de bovenkant van de boom gehangen en grote aan de onderkant. Houd rekening met de grootte van de boom: klein speelgoed gaat verloren aan een grote boom en een kleine boom versierd met grote ballen ziet er onhandig uit. Hang de speeltjes gelijkmatig op, wissel ze af zodat ze naast elkaar niet hetzelfde zijn.

Stap 4

Versier met kralen, regen, slingers, confetti of kunstsneeuw op de takken om de laatste look van een feestelijke spar te geven. Maar gebruik ze niet allemaal tegelijk - het ziet er luguber en goedkoop uit. Kies de decoratie die het beste past bij de stijl van uw nieuwjaarsschoonheid. Plaats figuren van de kerstman en het sneeuwmeisje onder de boom. Een mooie kerstboom is de belangrijkste decoratie van de vakantie en een plezier voor kinderen en volwassenen.

Aanbevolen: