Waar Een Nieuwjaarsfeestje Houden?

Inhoudsopgave:

Waar Een Nieuwjaarsfeestje Houden?
Waar Een Nieuwjaarsfeestje Houden?

Video: Waar Een Nieuwjaarsfeestje Houden?

Video: Waar Een Nieuwjaarsfeestje Houden?
Video: Nieuwjaarsfeestje John de Bever 2024, April
Anonim

Het nieuwjaarsbedrijfsfeest vindt ruim voor 31 december plaats. Er zijn veel plekken waar je het kunt vieren, dus je kunt voor elke smaak een programma en een kamer kiezen. Dit is echter niet het probleem. Moeilijkheden beginnen al tijdens het bespreken van verschillende opties: hoeveel mensen - zoveel meningen. Daarom is het beter om 2-3 verantwoordelijke activisten te kiezen die de organisatorische aspecten van het evenement kunnen overnemen en de plaats voor het bedrijfsfeest kunnen bepalen.

Waar een nieuwjaarsfeestje houden?
Waar een nieuwjaarsfeestje houden?

Waar kun je een nieuwjaars bedrijfsfeest vieren

Het bedrijfsfeest van het nieuwe jaar kan in een restaurant of een nachtclub worden gehouden. Als je bedrijf groot genoeg is, kun je de hele club huren en een besloten feest geven. Het voordeel van deze optie is dat het niet nodig is om te koken en eten te kopen, de kamer te versieren en op te ruimen na het feest.

Een andere optie is een gehuurde ruimte. Meestal wordt van deze methode gebruik gemaakt wanneer een extern bedrijf de organisatie van een nieuwjaarsbedrijfsfeest volledig overneemt. Als medewerkers nauw met elkaar communiceren, zal geen van hen zich schamen voor een feest in een huurhuis of sauna.

Een bedrijfsfeest voor het nieuwe jaar kunt u gewoon op kantoor houden. In de meeste gevallen wordt deze optie op het laatste moment gekozen, aangezien er niets interessants is uitgevonden, en op alle plaatsen voor zakelijke evenementen voor het nieuwe jaar, is alles tot de nok toe gevuld.

Er is nog een reden voor deze beslissing - deze methode is niet te duur.

Als u een feestdag op kantoor gaat vieren, moet de ruimte zijn voorbereid op het grote aantal mensen dat aan de viering deelneemt. Om dit te doen, moeten belangrijke documenten vooraf worden overgedragen aan een ander kantoor, omdat ze kunnen worden gevuld met champagne, gescheurd of verloren kunnen gaan. Daarnaast is het raadzaam om dure kantoor- en computerapparatuur en breekbare spullen te verwijderen. Daarna is de kamer ingericht in overeenstemming met het thema van het nieuwe jaar - het is versierd met ballonnen, nieuwjaarsklatergoud, er wordt een elegante kerstboom in geplaatst.

Hoe organiseer je een nieuwjaarsfeestje op de juiste manier

Het is heel goed mogelijk om zelf een nieuwjaarsfeestje te organiseren. In dit geval moet u precies beslissen waar u het wilt uitvoeren: in uw kantoor, restaurant, club, gehuurde ruimte. Als een dergelijke plaats een nachtclub of een restaurant is, zullen alle organisatorische aspecten alleen bestaan uit het kiezen van een specifieke instelling en het boeken van het vereiste aantal stoelen. Als u besluit om bij de eerste of de laatste optie te blijven, neemt het mandaat van de organisator aanzienlijk toe.

Dit is in de eerste plaats de voorbereiding van de lokalen voor het evenement, de bereiding van maaltijden en de aankoop van producten. Om tijd en energie te besparen bestelt u bij voorkeur kant-en-klare feestgerechten bij het dichtstbijzijnde restaurant/café of de culinaire afdeling van een grote supermarkt.

Voor een kantoorvakantie kan ook wegwerpservies geschikt zijn, wat ook tijd zal besparen en het vrouwelijke deel van het team zal ontlasten van onnodige lasten.

Daarna moet je nadenken over het programma van het nieuwjaarsfeest, rollen toewijzen en ook carnavalskostuums bestellen of naaien. Het is heel goed mogelijk om zelf een script te schrijven voor een zakelijk evenement, het te lenen op internet of te bestellen bij professionals. Maar het is raadzaam om de voorbereiding van feestelijke kostuums aan de medewerkers zelf toe te vertrouwen, omdat de organisatoren van het evenement dit fysiek gewoon niet kunnen.

Aanbevolen: