Telefonisch Een Gelukkig Nieuwjaar Wensen

Inhoudsopgave:

Telefonisch Een Gelukkig Nieuwjaar Wensen
Telefonisch Een Gelukkig Nieuwjaar Wensen

Video: Telefonisch Een Gelukkig Nieuwjaar Wensen

Video: Telefonisch Een Gelukkig Nieuwjaar Wensen
Video: Zalig Kerstmis en Gelukkig Nieuwjaar 2024, Maart
Anonim

Nieuwjaar is een magische vakantie die mensen van over de hele wereld verenigt. Hoe feliciteer je vrienden en familieleden die ver van je wonen op deze prachtige dag? De makkelijkste manier is om je telefoon te gebruiken.

Telefonisch een gelukkig nieuwjaar wensen
Telefonisch een gelukkig nieuwjaar wensen

instructies:

Stap 1

Moderne technologieën - mobiele communicatie, internet, videotelefonie - bieden u de mogelijkheid om bijna overal ter wereld iemand te feliciteren. Bepaal welk land en welke stad je gaat bellen, en wat zijn de aansluitmogelijkheden op die locatie. Als een persoon die dicht bij je staat een computer en internettoegang heeft, heb je veel meer opties voor felicitaties. Spreek vooraf af welke manier van communiceren het beste is op oudejaarsavond.

Stap 2

De makkelijkste manier is om een vaste telefoon te bellen. Om dit te doen, moet u vooraf de land- en stadscode weten waarin de abonnee woont. Dit kan via de diensten van het bedrijf dat de communicatie verzorgt, of op deze sites: www.zvonka.net, www.citycodes.ru, www.hella.ru. Het is beter om vooraf contact op te nemen met de abonnee om niet teleurgesteld te worden in de communicatiediensten op het moment van de vakantie

Stap 3

Gebruik een mobiele telefoon. Het is eenvoudig genoeg, maar duur als de persoon die je nodig hebt in een andere regio woont. Bovendien kunnen op een vakantienacht de netwerken van mobiele operators overbelast zijn en kunt u er niet doorheen komen. Om dit te voorkomen, feliciteer je je vriend vooraf of schrijf je een sms.

Stap 4

Vind je het lastig om de tekst van de originele sms felicitatie te bedenken, selecteer deze dan op een speciale site, waarvan er inmiddels aardig wat zijn.

Stap 5

Gebruik de mogelijkheden van het Skype-programma. Als u en uw familielid een computer, webcam, microfoon en internettoegang hebben, kunt u elkaar live zien en felicitaties uitwisselen. Skype-communicatie is gratis en betaalbaar.

Stap 6

Skype biedt ook de mogelijkheid om naar een vaste telefoon te bellen. Registreer u, stort geld op uw persoonlijke rekening en u kunt tegen een veel betere prijs naar een vaste of mobiele telefoon bellen.

Aanbevolen: