Hoe Een Konijnenkostuum Te Naaien?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Konijnenkostuum Te Naaien?
Hoe Een Konijnenkostuum Te Naaien?

Video: Hoe Een Konijnenkostuum Te Naaien?

Video: Hoe Een Konijnenkostuum Te Naaien?
Video: 25 EENVOUDIGE KLEDINGHERSTELHACKS OM JE DAG TE REDDEN 2024, Mei
Anonim

Het bijwonen van feestelijke carnavals en matinees is een van de favoriete jeugdpassies. Er zijn nu veel carnavalskostuums voor kinderen te koop, maar de prijzen zijn voor veel van hen gewoon woekerprijzen en de kwaliteit is niet altijd uitstekend. Laten we niet rondneuzen in online winkels en met onze eigen handen een konijnenkostuum voor een kind maken. Hier zijn een paar manieren om jezelf te bewapenen:

Hoe een konijnenkostuum te naaien?
Hoe een konijnenkostuum te naaien?

instructies:

Stap 1

We hebben een witte korte broek en een wit bontvest of bijpassende vrijetijdskleding nodig. De staart van de haas, die aan de korte broek is genaaid, is gemaakt van opvulling polyester of nepbont in de vorm van een bal. Het blijft voor de volledigheid van het beeld om wanten, "oren" muts en bontpantoffels op te pakken.

Stap 2

We zijn op zoek naar een patroon voor een pet, baseballpet of capuchon voor een hoed, we naaien oren die van tevoren zijn voorbereid uit twee stukken stof, genaaid in de vorm van een zeer smalle zak, in de naden van de jurk. Het is beter om draad of iets dergelijks te gebruiken, zodat de oren uitsteken en elke vorm kunnen aannemen.

Stap 3

Bontpantoffels zijn ook gemakkelijk te maken. We omcirkelen de voet van het kind, vergroten deze en vergeten de naadtoeslag niet. Naai een brede strook stof rond de omtrek. We vouwen de bovenkant van de strook en naaien deze zodat u een elastische band of veter kunt plaatsen. We spannen het elastiek aan en de pantoffels krijgen hun uiteindelijke vorm.

Stap 4

Je kunt het pak aanvullen met een kunstmatige wortel die je in een speelgoedwinkel hebt gekocht. Of je kunt meerdere kleine kopen en er een slinger van maken, die aan de nek van de "haas" hangt. Of je geeft je kind een echte wortel voor onderweg. Na de vakantie kan het worden gebruikt voor het beoogde doel.

Stap 5

Hier is een andere manier. Neem een licht shirt, je kunt polka dots hebben of met een ander soortgelijk patroon, en een mouwloos jasje van bont. Witte zakwanten zijn geschikt voor je handen (de ruimtes tussen de vingers van dergelijke wanten zijn gemaakt met een dikke draad of een dun donker touw). Op lange shorts, eenkleurig met een overhemd, maken we een applicatie van wortelen. We naaien het vast met een naaimachine of met onze handen en strijken het. Het konijnenpak is klaar.

Aanbevolen: