Hoe Maak Je Een Gelukkige Nieuwjaarsgroet?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Gelukkige Nieuwjaarsgroet?
Hoe Maak Je Een Gelukkige Nieuwjaarsgroet?

Video: Hoe Maak Je Een Gelukkige Nieuwjaarsgroet?

Video: Hoe Maak Je Een Gelukkige Nieuwjaarsgroet?
Video: Nieuwjaarsgroet van Stimulansz 2024, Mei
Anonim

Gelukkig nieuwjaar is leuk voor groot en klein. Als kinderen blij zijn met slechts één soort kerstman en sneeuwmeisje, merken volwassenen de originaliteit en stijl op waarmee felicitaties werden gepresenteerd. Bereid je van tevoren voor op de wintervakantie om gewaardeerd te worden voor je inspanningen.

Hoe maak je een gelukkige nieuwjaarsgroet?
Hoe maak je een gelukkige nieuwjaarsgroet?

instructies:

Stap 1

Gelukkig nieuwjaar voor uw kind zodat hij maximaal plezier beleeft, is vrij eenvoudig. De allerjongsten, van één tot drie jaar oud, houden van felle kleuren en regelmatige geometrische vormen. Verkleed je als een clown door een gekleurde pruik en een rode neus te dragen. Trek een geïmproviseerde stoffen mantel aan met veelkleurige vierkanten, cirkels, rechthoeken. Laat je kind een trucje zien door het geschenk achter de lange flappen van de mantel te verstoppen en het eruit te trekken na het uitspreken van de mysterieuze spreuk. Als de baby al aan het praten is, bied dan aan om de gekoesterde woorden samen te zeggen. De baby zal blij zijn en zal zich het nieuwe jaar nog lang herinneren.

Stap 2

Om oudere kinderen te feliciteren, kunt u zich verkleden als kerstman of de acteur bij u thuis uitnodigen. Je moet niet experimenteren met baby's - ze zullen bang zijn voor een vreemdeling met een lange baard. Maar op de leeftijd van 5-10 zal het zien van een sprookjesachtige tovenaar, de heer van de winter, een echte vakantie zijn. Leer vooraf met de kinderen gedichten of liedjes die je moet voorlezen en zingen voor de kerstman in ruil voor een cadeautje. Bereid ook de tekst voor de animator voor, als het geen vader of grootvader is. Vertel van tevoren de naam van het kind, wat hij leuk vindt, waar hij in geïnteresseerd is. Het kind zal verrast zijn als de kerstman op de hoogte is van al zijn verslavingen en het gesprek voortzet over interessante onderwerpen.

Stap 3

Je moet de aandacht van je directe leidinggevende niet omzeilen, hem zeker feliciteren met het nieuwe jaar. Als er meerdere mensen op de afdeling zijn, speel dan een grap uit het leven van het kantoor na. Of componeer een lied op de melodie van een beroemde melodie. Als het bedrijf werknemers heeft die weten hoe ze in een grafische editor moeten werken, maak dan een collage van foto's van werknemers en de baas. Hij kan worden gespeeld door de kerstman, de secretaresse - de sneeuwmaagd, de rest van de kantoorbewoners - elfjes, feeën en andere sprookjesfiguren. Presenteer uw verrassing op een banket gewijd aan het begin van de wintervakantie of gewoon op de laatste werkdag.

Stap 4

Plaats alle felicitaties die zijn uitgevonden op een mooie ansichtkaart, zodat deze de eigenaren nog lang aan de vakantie zal herinneren. Je kan het zelf doen. Neem een vel dik A4-papier en plaats er klatergoud, kralen, kralen op. Teken een kerstboomtakje. Breng strikken en linten aan. De ansichtkaart zal volumineus en origineel blijken te zijn, dit kun je zeker niet in een winkel kopen.

Aanbevolen: