Hoe Maak Je Gelukkige Verjaardagsgedichten Voor Een Man

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Gelukkige Verjaardagsgedichten Voor Een Man
Hoe Maak Je Gelukkige Verjaardagsgedichten Voor Een Man

Video: Hoe Maak Je Gelukkige Verjaardagsgedichten Voor Een Man

Video: Hoe Maak Je Gelukkige Verjaardagsgedichten Voor Een Man
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Maart
Anonim

Op hun verjaardag wil ik ongebruikelijke cadeaus ontvangen, niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. U kunt uw geliefde man of collega een plezier doen met uw eigen handgeschreven gedicht, dat zeker nog vele jaren zal worden herinnerd. Tegelijkertijd is het niet nodig om geld uit te geven aan bestellingen bij vakantiebureaus. Iedereen kan poëzie schrijven.

Hoe maak je gelukkige verjaardagsgedichten voor een man
Hoe maak je gelukkige verjaardagsgedichten voor een man

Noodzakelijk

papier, pen, computer, verbeelding, een verzameling gedichten van de klassiekers

instructies:

Stap 1

Eerst moet je beslissen over de stijl van je toekomstige creatie. Als de geadresseerde geen gevoel voor humor heeft, is het beter om elementen van een grap in het gedicht te gebruiken. Ook kan een vers ambtelijk zijn, een liefdes- of universeel karakter hebben. Het hangt allemaal af van uw houding ten opzichte van de geadresseerde en zijn status.

Stap 2

Probeer de kenmerken van de persoon over wie je gaat schrijven te identificeren en op te schrijven. Markeer belangrijke mijlpalen in zijn leven: kleuterschool, school, huwelijk of promotie. Probeer grappige incidenten te onthouden die verband houden met zijn werk, thuis, vrije tijd. Een individuele benadering onderscheidt een echte creatie van de vele onpersoonlijke begroetingen die op internet worden geplaatst.

Stap 3

Het moeilijkste aan het schrijven van poëzie is het vinden van een rijm. Natuurlijk zijn er klassieke rijmpjes zoals "jubileum-vrienden-pour" of "honderd jaar - zonder problemen, er is geen betere in de wereld." Je kunt vergelijkbare combinaties in je gedicht gebruiken, of zelf iets bedenken. Om dit te doen, is het raadzaam om netwerkbronnen te gebruiken die automatisch een rijm voor elk woord selecteren. Ze zijn gemakkelijk te vinden via zoekmachines. Men moet er alleen voor zorgen dat de gekozen combinatie de geadresseerde niet beledigt en in overeenstemming is met de algemene stijl van het gedicht.

Stap 4

De meeste mannen waarderen beknoptheid en directheid, dus probeer specifiek te zijn over je wensen. Je kunt een visser een goede hap wensen, een vlieger van goed weer, het hoofd van ondertekende contracten en een geliefde iets oprechts en persoonlijks. In ieder geval moet je gedicht op majeur eindigen, omdat de reden om het te schrijven een heldere en vreugdevolle gebeurtenis was.

Stap 5

Als je geen enkel rijm of metafoor te binnen schiet, probeer dan de juiste manier om de stam te lenen. Kies een gedicht dat je persoonlijk leuk vindt en herhaal enkele van de zinnen 'voor de klant'. Plaats in plaats van enkele voornaamwoorden de naam van de geadresseerde, vervang de scheldwoorden door meer geschikt vanuit uw oogpunt. In de regel, met een klassiek stuk als basis, is het veel gemakkelijker om het te veranderen met slechts een paar persoonlijke details. Denk na over de presentatie van je cadeau, want zij is het die de ontvanger zal neerzetten zoals jij dat wilt. Veel geluk!

Aanbevolen: