DIY-kerstknutsels: Een Hoefijzer Voor Geluk

Inhoudsopgave:

DIY-kerstknutsels: Een Hoefijzer Voor Geluk
DIY-kerstknutsels: Een Hoefijzer Voor Geluk

Video: DIY-kerstknutsels: Een Hoefijzer Voor Geluk

Video: DIY-kerstknutsels: Een Hoefijzer Voor Geluk
Video: DIY | Hoe pimp je een hoefijzer 2024, April
Anonim

Een handgemaakt hoefijzer voor geluk zal dienen als een prachtig geschenk, een huis versieren of een kerstboom aankleden. En het hoefijzer is een van de oudste talismannen die helpen om geluk en geluk in huis te lokken. DIY-kerstambachten zijn een prachtig souvenir voor het nieuwe jaar en Kerstmis.

podkova -nodelka
podkova -nodelka

Het is nodig

  • - karton
  • - raffia
  • - lijmpistool
  • - decoratieve elementen

instructies:

Stap 1

Een hoefijzer voor geluk is een nieuwjaarsambacht dat gemakkelijk met je eigen handen te doen is. Druk hiervoor een hoefijzerpatroon uit dat op internet is gevonden. Bepaal de maat en bereid degene voor die je nodig hebt. Knip het hoefijzerpatroon uit, plak het op karton, trek het over met een potlood en knip het uit met een schaar.

Stap 2

Neem raffia, lijm het aan het ene uiteinde van het hoefijzer en begin langzaam op te wikkelen, waarbij je kleine gebieden lijmt. Doe dit om te voorkomen dat de raffia van het werkstuk glijdt. Bind een raffia montuur voor een hoefijzer. Ze moet op de een of andere manier aan een muur of een kerstboom worden gehangen.

Stap 3

Neem het decoratiemateriaal dat je op voorraad hebt. Kerstboompoten van kunstmatig materiaal zijn een onmisbaar onderdeel van het decor. Maar het kan met succes worden vervangen door kunstmatig groen van evergreens. Plaats op een hoefijzer en lijm. Voeg kralen, miniatuur kerstboomversieringen, decoratieve strikken toe. Lijm in het midden van de compositie elk groot element - de kerstman, een sneeuwvlok, een sneeuwpop.

Aanbevolen: