Hoe Kerstspeelgoed Op Te Bergen

Inhoudsopgave:

Hoe Kerstspeelgoed Op Te Bergen
Hoe Kerstspeelgoed Op Te Bergen

Video: Hoe Kerstspeelgoed Op Te Bergen

Video: Hoe Kerstspeelgoed Op Te Bergen
Video: DECOUPAGE POTTEN MET BULK EN SPECERIJEN. Het Decoreren Van Glas 2024, Mei
Anonim

Kerstversieringen zijn een onmisbaar attribuut van de nieuwjaarsvakantie. Allerlei ballen, kaarsen, "dennenappels", beeldjes van mensen en dieren, slingers. In veel gezinnen zijn er naast modern speelgoed ook oude die van generatie op generatie worden doorgegeven. Soms zijn deze speeltjes een waar kunstwerk. Geen wonder dat de boom die ermee is versierd er gewoon prachtig uitziet! Maar elke vakantie eindigt vroeg of laat. Hoe bewaar je nieuwjaarsspeelgoed om het te beschermen tegen breuk en beschadiging?

Hoe kerstspeelgoed op te bergen
Hoe kerstspeelgoed op te bergen

Het is nodig

  • - kartonnen dozen;
  • - katoen wol;
  • - servetten.

instructies:

Stap 1

Bewaar kerstspeelgoed in dikke kartonnen dozen, het beste als het karton "gegolfd" is. Als het je lukt om dozen met alcohol te krijgen, dat wil zeggen met interne scheidingswanden - "verdelers" van hetzelfde karton, dan is dit misschien wel de meest ideale optie. U kunt de verkopers in de dichtstbijzijnde supermarkt ernaar vragen, vooral als u daar regelmatig "voorraadt": een vaste klant wordt waarschijnlijk niet geweigerd.

Stap 2

Probeer zoveel mogelijk speelgoed in elk "compartiment" dat wordt gevormd door de scheidingswanden van de dooswanden te plaatsen als ze tot aan de bovenrand van de doos passen. Daarna worden ze stevig verpakt en is de kans op beschadiging door onbedoelde schokken minimaal. Als het niveau iets lager is, is het goed, je kunt er verfrommeld papier, servetten, enz. bovenop doen. Maar hoger kan niet meer, want door de druk bij het sluiten kan het deksel van het speelgoed - zowel de bovenste als die eronder - gewoon barsten.

Stap 3

Voordat u het speelgoed in de compartimenten stopt, moet u ze natuurlijk in een servet wikkelen. Een algemeen advies om speelgoed over een servet te wikkelen, ook in een stuk dik papier of een krant, is alleen aan te raden als de dozen met nieuwjaarsversieringen naar een andere plaats worden vervoerd. En als ze gewoon voorzichtig zijn, proberen niet te schudden, op de tussenverdieping of op de kast worden geplaatst, zijn dergelijke voorzorgsmaatregelen nauwelijks nodig.

Stap 4

Zodat u voor het volgende nieuwe jaar snel en eenvoudig kunt vinden waar welk speelgoed is, opschriften op de deksels van de doos kunt schrijven of stickers kunt plakken met instructies: "grote ballen", "kleine ballen", "figuren", enz.

Stap 5

Slingers kunnen op dezelfde manier worden bewaard in de "compartimenten" van dozen, maar het is beter om ze op een soort steun te winden, of ze in cilindrische containers met deksels te plaatsen (bijvoorbeeld van onder de "Pringles" -chips).

Aanbevolen: