Wat Geef Je Een Freelancer Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Freelancer Voor Het Nieuwe Jaar?
Wat Geef Je Een Freelancer Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Freelancer Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Freelancer Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Alles wat je moet weten over freelancen 2024, Mei
Anonim

Wat is een zzp'er? Dit woord kan letterlijk vertaald worden als "vrije werker". Een freelancer werkt meestal via internet en voert bepaalde projecten uit (op het gebied van design, reclame, copywriting, enz.). Als er zulke persoonlijkheden onder uw kennissen zijn, vang dan ideeën voor geschenken die zeer aangenaam voor hen zullen zijn.

Wat geef je een freelancer voor het nieuwe jaar?
Wat geef je een freelancer voor het nieuwe jaar?

Idee nummer 1 - goede koffie (koffiezetapparaat)

Ja, zzp'ers die veel tijd op internet doorbrengen, zijn nog steeds koffieliefhebbers (de meerderheid). En goede koffie is voor hen nooit overbodig. Als de persoon bijzonder dichtbij is, geef dan een koffiezetapparaat of een koffieset. Koffie kan worden vervangen door thee. Begin hier met verslavingen.

Idee nummer 2 - cadeaubon

Freelancers zijn mensen die zelf thee zetten en daarna koud drinken. Omdat ze werden afgeleid door het werk en hem vergaten. Wat kunnen we zeggen over bezoeken aan schoonheidssalons, fitnessapparatuur, massage. Daarom is het certificaat een geweldig cadeau. Bezoek aan visagist/schoonheidsspecialiste, massagecursus, fitnessabonnement, zwemmen.

Idee nummer 3 - oogmassager

Het is een bekend feit dat ogen moe worden van een lang verblijf achter de computer en dat het gezichtsvermogen kan verslechteren. Maar er zijn speciale oogmassageapparaten. Ze ontspannen de oogspieren en helpen ontspannen. Er zijn verschillende soorten van dergelijke stimulators - ultrasoon, acupunctuur, enz. U kunt kiezen voor zowel budget als efficiëntie.

Idee nummer 4 - handige programma's voor op het werk

Als je een freelancer kent, gebruikt hij verschillende programma's en diensten die met het werk te maken hebben. Meestal worden deze diensten betaald. Doe iets aardigs - geef hem een maand lang gebruik van dit programma of een cursus waar je vriend of geliefde aan wil beginnen, maar alles uitstelt.

Idee nummer 5 - een bord voor op het werk

Het kan magnetisch zijn, marker, bamboe, enz. Een handig ding dat helpt om competenter werkdoelen en plannen op te stellen. Schrijf taken, resultaten. En tijdens rust kun je jezelf gewoon afleiden en erop tekenen.

Als je ten minste één idee hebt geïmplementeerd, zul je oprechte dankbaarheid ontvangen. En dit is al veel waard.

Aanbevolen: