Hoe Een Verjaardag Te Vieren In De Club

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardag Te Vieren In De Club
Hoe Een Verjaardag Te Vieren In De Club

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In De Club

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In De Club
Video: *MY 14TH BIRTHDAY🎉BASH IN CLUB BLU* #vlog44 2024, April
Anonim

Thuis een verjaardag vieren wordt steeds minder populair, omdat het organiseren van een klein feestje in een café of nachtclub veel makkelijker en sneller gaat. Als je van dansen en luidruchtige feesten houdt, probeer dan je verjaardag in een club te vieren.

Hoe een verjaardag te vieren in de club
Hoe een verjaardag te vieren in de club

Het is nodig

  • - gastenlijst;
  • - telefoonnummers en adressen van nachtclubs;
  • - geld.

instructies:

Stap 1

Maak in ieder geval een ruwe lijst van gasten om het aantal gasten te bepalen. Al in dit stadium kun je eerst je vrienden bellen om te zien of iedereen aanwezig kan zijn. Misschien gaat een van hen die dag vertrekken of heeft hij het druk.

Stap 2

Kies een nachtclub waar je je verjaardag gaat vieren. Houd daarbij rekening met de sfeer van de instelling, de planning van themafeesten en de menukaart. Ben je nog niet in deze club geweest, lees dan recensies hierover op internet of ga er eens langs.

Stap 3

Reserveer vooraf een tafel. In de meeste clubs kan het telefonisch besteld worden, maar het is beter om de club persoonlijk te bezoeken. Om een tafel te bestellen, moet u de exacte datum en het aantal potentiële gasten weten. Houd er bij het kiezen van een datum rekening mee dat sommige van uw gasten het misschien ongemakkelijk vinden om midden in de week naar een nachtclub te gaan. Vraag daarnaast aan de beheerder of er die dag themafeesten zijn gepland en controleer of gasten apart moeten betalen om de club binnen te komen. Wanneer u een tafel bestelt, zult u hoogstwaarschijnlijk een vooruitbetaling moeten doen.

Stap 4

Bespreek het menu uitgebreid met de beheerder of chef-kok. In de regel is het in clubs niet toegestaan om eten of alcohol mee te nemen, dus je zult moeten kiezen uit de beschikbare gerechten. Als u niet zeker bent van de culinaire smaak van uw gasten, kies dan voor de neutrale Europese keuken. Vaak krijg je bij het bestellen van een tafel gewoon een tegoed voor een bepaald bedrag voor het beschikbare eten en drinken, in welk geval elk van je gasten kan kiezen wat ze lekker vinden.

Stap 5

Nadat u een tafel in de club heeft gereserveerd, dient u alle genodigden op de hoogte te stellen. Dit kan persoonlijk, telefonisch of door uitnodigingen te versturen. Vergeet niet om precies te verduidelijken waar en hoe laat je van plan bent om af te spreken.

Stap 6

Kom op de dag van de viering in geen geval te laat en behoud de feeststemming. U kunt gasten direct bij de ingang van de club ontmoeten of ergens anders. Bovendien, als je alleen van plan bent om te dansen en niet van tevoren een tafel hebt gereserveerd, voordat je naar een nachtclub gaat, ga dan in een café of bar zitten. Als u van plan bent de nachtclub te verlaten, vergeet dan niet de eindafrekening voor eten en drinken te betalen.

Aanbevolen: