Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaar Op Het Werk

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaar Op Het Werk
Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaar Op Het Werk

Video: Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaar Op Het Werk

Video: Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaar Op Het Werk
Video: How I Plan u0026 Organize My Life 2024, April
Anonim

De nieuwjaarsvakantie begint met een bedrijfsfeest op het werk. Als de financiën van het bedrijf het toelaten, kunt u professionals inhuren. Anders moet je het script voor de avond zelf schrijven.

Hoe organiseer je een nieuwjaar op het werk
Hoe organiseer je een nieuwjaar op het werk

instructies:

Stap 1

In de regel denken de werknemers van het bedrijf aan het houden van vakantie aan het einde van de herfst. Bespreek dit probleem met collega's en ga dan naar je baas. Hij zal uiteindelijk de plaats en tijd van de vakantie goedkeuren en een overeenkomst ondertekenen voor de uitgifte van geld en voorbereiding op de vakantie.

Stap 2

Verdeel de rollen onder de medewerkers. Laat de meest sociale en artistieke persoon de leider worden, laat de rest onder elkaar beslissen wie de zaal wil decoreren en wie de tafel dekt. Laat iedereen zijn steentje bijdragen bij het voorbereiden van de vakantie.

Stap 3

Kies een thema en formaat voor je feest, zoals een discofeestje of een tropische avond. Je kunt een gemaskerd feest geven.

Stap 4

Versier alles volgens het thema van het feest. Vergeet niet om de slinger en sneeuwvlokken op te hangen.

Stap 5

Dek de tafel in buffetstijl. Bestel wat snacks in een café, de rest maak je zelf klaar. Het is beter om frisdranken te kiezen, bijvoorbeeld champagne.

Stap 6

Begin je avond met felicitaties. Laat iedereen een paar eigen woorden zeggen. Vat de resultaten van het uitgaande jaar samen, bespreek de dromen en doelstellingen van uw bedrijf. Lees alle bedankbrieven van klanten en andere bedrijven.

Stap 7

Bedenk verschillende spelletjes, puzzels en raadsels voor de vakantie. Verzamel grappige verhalen en grappen.

Stap 8

Maak een lijst met nummers die op feestjes moeten worden gespeeld. Als een specifieke volgorde van nummers belangrijk is, schrijf de nummers dan in strikte volgorde op schijf.

Stap 9

Creëer een danshoek. U kunt een danswedstrijd of spelletjes zoals "dansen op de krant" regelen. Sommige medewerkers willen zich misschien bewijzen op de dansvloer.

Stap 10

Bereid cadeaus voor iedereen. Laat het kleine, aangename dingen zijn. Verzorg ook de prijzen voor deelname aan wedstrijden.

Stap 11

Zorg ervoor dat de vakantie volgens plan verloopt. Natuurlijk kun je een paar wijzigingen aanbrengen, maar de controle over het script voor de avond verliezen is onaanvaardbaar.

Stap 12

Ruim na het feest het kantoor op. Laat u en uw collega's 's ochtends de vakantie herinneren van foto's, en niet van flessen en vuile vaat.

Aanbevolen: