Hoe Gemakkelijk Is Het Om Handgemaakte Kerstkaarten Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Gemakkelijk Is Het Om Handgemaakte Kerstkaarten Te Maken
Hoe Gemakkelijk Is Het Om Handgemaakte Kerstkaarten Te Maken

Video: Hoe Gemakkelijk Is Het Om Handgemaakte Kerstkaarten Te Maken

Video: Hoe Gemakkelijk Is Het Om Handgemaakte Kerstkaarten Te Maken
Video: 22 COOLE KERSTKAARTEN 2024, April
Anonim

Een handgemaakte ansichtkaart is een geweldige manier om je vrienden en familie een gelukkig nieuwjaar te wensen. Denk aan de goede oude tradities, toen iedereen in batches ansichtkaarten tekende en ze per post door het hele land stuurde. Telefoongesprekken en sociale media hebben deze begroetingen vervangen. Maar terugdenken aan vroeger en gewoon handgemaakte nieuwjaarskaarten maken zal niet moeilijk voor je zijn.

kak-sdelat- novogodnie-otkrytki- ruchnoi - raboty
kak-sdelat- novogodnie-otkrytki- ruchnoi - raboty

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om handgemaakte kerstkaarten te maken, is door een kaartenmakerkit te kopen. Het bevat verschillende vellen decoratief karton en papier, zijden linten, strass-steentjes, kralen en ander decor. Door zo'n set te kopen, maak je veel nieuwjaarskaarten en bespaar je jezelf van het probleem - de selectie van bijpassend materiaal. Koop pastelpapier bij de kit. Kies een hogere dichtheid. Dit wordt de basis voor uw ansichtkaarten. Maak een nieuwjaarsapplicatie van papier. Laat het kerstspeelgoed zijn, kerstbomen, sneeuwmannen. Plak ze op de basis, versier met strass-steentjes, decoratieve linten, maak inscripties met heliumpennen.

Stap 2

Als je niet weet hoe je moet tekenen

Vouw een vel dik karton dubbel. Om een nieuwjaarskaart te maken, neem je een stencil. Je kunt het kopen in de hobbywinkel of je eigen maken. Plak het sjabloon op de voorkant van de kaart. Acrylverf aanbrengen met een spons. Wacht tot de verf droog is. Bovenaan aanbrengen met een spons, lichtjes markeren van individuele gebieden, goudverf. Versier de kaart met een strik nadat de verf droog is. Maak de inscriptie met een goudkleurige heliumpen Het is heel eenvoudig om handgemaakte nieuwjaarskaarten te maken met oude tijdschriften. Neem een tijdschrift met heldere foto's. Snijd er reepjes van. De grootste strook is 10 cm bij 1,5 cm en knip de stroken vervolgens langs de omtrek van de kerstboom. Elke volgende strip zal korter zijn dan de vorige. En zo verder naar de top van de geïmproviseerde kerstboom. Plak de stroken op de voorkant van de kaart. Teken de omtrek van de randen van de kaart en de sneeuwvlokken rond de boom. Maak een inscriptie.

Stap 3

We bellen fantasie voor hulp

Visgraat is een traditioneel symbool van het nieuwe jaar. Op oudejaarsavond stellen creatieve ontwerpers voor om kerstbomen te maken van verschillende materialen. Stel je voor en jij in deze richting. Maak een visgraat op een ansichtkaart van koffiebonen, felle knopen, textielbloemen. Of snijd de kurk in mokken en plak ze op een ansichtkaart. Kijk rond - het is heel gemakkelijk om handgemaakte kerstkaarten te maken. Er is altijd materiaal waarmee je al je nieuwjaarsideeën tot leven kunt brengen.

Aanbevolen: