Hoe Het Jaar Van Het Schaap Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Jaar Van Het Schaap Te Vieren?
Hoe Het Jaar Van Het Schaap Te Vieren?

Video: Hoe Het Jaar Van Het Schaap Te Vieren?

Video: Hoe Het Jaar Van Het Schaap Te Vieren?
Video: Hoe is de maan ontstaan? | DE MAAN 2024, April
Anonim

Zeer binnenkort de nieuwjaarsvakantie en velen beginnen na te denken over hoe ze ze kunnen ontmoeten. Ik zou graag willen dat deze magische tijd niet alleen lang herinnerd wordt, maar ook een uitstekend humeur geeft voor het hele jaar. Bereid je daarom alvast voor op het nieuwe jaar 2015.

Hoe het jaar van het schaap te vieren?
Hoe het jaar van het schaap te vieren?

instructies:

Stap 1

Het komende jaar 2015 staat in het teken van het blauwe (groene) houten schaap. Daarom zijn de hoofdkleuren van het jaar alle tinten groen en blauw. Ze zullen geluk en geluk brengen.

Stap 2

De nieuwjaarstafel moet worden versierd met schapenbeeldjes - dit kunnen houten of gewoon zacht speelgoed zijn. In dit geval zal het schaap gestild worden.

Stap 3

Je kunt het Jaar van het Schaap vieren in alle kleding, bijvoorbeeld een broek, een T-shirt, een spijkerbroek of een overhemd. Het belangrijkste is dat de kleuren van de kleding overeenkomen met de kleur van het komende jaar, dat wil zeggen dat er blauwe of groene tinten moeten zijn, evenals turkoois, blauw of azuur.

Stap 4

Het komende jaar van het schaap moet thuis gevierd worden en alleen in familiekring, aangezien dit dier heel veel van zijn huis houdt en huiselijk is. Als je het nieuwe jaar echter op je werk moet doorbrengen, maak je dan geen zorgen, versier je werkplek gewoon met klatergoud, slingers, een kleine kerstboom en kaarsen.

Stap 5

Geef op oudejaarsavond al uw dierbaren, evenals vrienden, kleine souvenirs in de vorm van een schaap - ze zullen zeker geluk brengen. Vergeet gedichten, wensen voor uw huishouden niet. Wens u zeker succes in zaken en werk, een goede gezondheid en geluk. Vergeet een paar minuten voor het nieuwe jaar niet afscheid te nemen van het jaar van het paard en hem te bedanken voor wat hij heeft gebracht - voor een onvergetelijke vakantie, opleiding, gelukkige kennissen, maar ook voor de gezondheid van familie en vrienden.

Aanbevolen: