Hoe Begin Je Een Oudejaarsavond?

Inhoudsopgave:

Hoe Begin Je Een Oudejaarsavond?
Hoe Begin Je Een Oudejaarsavond?

Video: Hoe Begin Je Een Oudejaarsavond?

Video: Hoe Begin Je Een Oudejaarsavond?
Video: Oudejaarsavond op Bonaire! 2024, Mei
Anonim

Als de vakantie begint, gaat het ook als een geheel voorbij. Daarom moet het begin van het nieuwjaarsfeest zeer zorgvuldig worden doordacht. Bovendien zijn er praktisch geen beperkingen. Alles kan alleen worden beperkt door de vlucht van je verbeelding. En het ligt in jouw macht om de vakantie op een leuke, onvergetelijke en unieke manier te openen.

Hoe begin je een oudejaarsavond?
Hoe begin je een oudejaarsavond?

instructies:

Stap 1

Een van de opties die u kunt gebruiken om uw avond te beginnen, is vrij traditioneel. Dit is een groet van Vadertje Vorst en Sneeuwmeisje. Ze kunnen bijvoorbeeld alle aanwezigen samen vieren, uitnodigen om samen het nieuwe jaar te vieren. Of je kunt een scène spelen alsof de Snow Maiden is gestolen om het begin van de vakantie te voorkomen. Zo'n begin zal gemakkelijk de toon zetten voor het hele feest en zal het algemene concept van de vakantie opleveren, aangezien de kwestie van het redden van de Sneeuwmaagd als een rode draad door het hele feest zal lopen. Tegen het einde van de avond moet natuurlijk de Sneeuwmaagd gevonden worden, en het nieuwe jaar zal zeker komen.

Stap 2

Wilt u gasten en dierbaren een originele versie aanbieden? Begin met een wedstrijd. Voor iedereen begint het feest meestal met een feest en traditionele toast, en voor jou - met entertainment. Vergeet niet om de gasten gewoon vooraf te waarschuwen dat je niet meteen aan tafel gaat zitten. Dit is nodig zodat mensen een kleine snack hebben en geen honger hebben. Het is immers onwaarschijnlijk dat gasten die alleen dromen van een broodje met kaviaar en salade, gehoor geven aan uw oproep om de nieuwjaarsspelletjes vrijwillig te spelen.

Stap 3

U kunt het feest beginnen met vuurwerk. In de regel is de sterkste associatie die iedereen met het nieuwe jaar heeft, dat het vuurwerk na het klokkenspel moet zijn, en niet omgekeerd. Doorbreek het stereotype en lanceer vuurwerk, vuurwerk en ander vuurwerk aan het begin van de vakantie. Begroet uw gasten met verlichte sterretjes en fonteinen.

Stap 4

Als je gasten democratisch genoeg zijn, bereid ze dan wat ongewoon entertainment voor als begin van de avond. Selecteer en leg van tevoren verschillende klatergoud, "regens" en andere elementen van het nieuwjaarsdecor (ballen, kegels, enz.) Nodig elke gast uit die komt bijdragen aan het inrichten van de kamer voor de vakantie. Of bied aan om iets aan de boom te hangen. Het is ook mogelijk van persoonlijke bezittingen, die gasten dan terugnemen.

Stap 5

Plaats een grote container (pot, pan, enz.) bij de ingang. Leg wat stukjes papier en een pen klaar. Wanneer gasten voor de deur verschijnen, nodig ze dan uit om meteen nieuwjaarswensen te schrijven. U leest ze later aan tafel.

Stap 6

Er kunnen heel, heel veel opties zijn om een vakantie te beginnen. Kies degene die jij en je gasten zeker leuk zullen vinden. En zorg ervoor dat ze zo'n originele vakantie niet zullen vergeten.

Aanbevolen: