Zo Vier Je Goedkoop Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Goedkoop Het Nieuwe Jaar?
Zo Vier Je Goedkoop Het Nieuwe Jaar?

Video: Zo Vier Je Goedkoop Het Nieuwe Jaar?

Video: Zo Vier Je Goedkoop Het Nieuwe Jaar?
Video: Vier Grote Nederlandse Career Talenten kopen! 2024, Mei
Anonim

Om de een of andere reden wordt aangenomen dat hoe meer geld er wordt geïnvesteerd in de komende vakantie, hoe leuker alles zal zijn. Het leven weerlegt deze mythe keer op keer, maar veel mensen blijven er zeker van dat hoe meer ze besteden aan de voorbereiding op het nieuwe jaar, hoe gedenkwaardiger een geweldige avond zal worden. Gelukkig is dit niet het geval. Het is heel goed mogelijk om een kleurrijke, magische en heldere vakantie te organiseren zonder enorme investeringen.

Zo vier je goedkoop het nieuwe jaar?
Zo vier je goedkoop het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Gaat u vakantie vieren buiten de stad (in een recreatiecentrum, in een sanatorium, een camping in de bergen, in een hotel, etc.), zorg dan voor het zoeken en boeken van plaatsen van de maand 2-3 vóór 31 dec. Ten eerste bespaart u veel geld, want hoe dichterbij de vakantie, hoe hoger de prijzen voor tours. Ten tweede komt u gegarandeerd waar u wilt, en niet naar de eerste plaats die u tegenkomt, waar er plaatsen zijn die dichter bij de nieuwjaarsvakantie zijn.

Stap 2

Als je geen geld wilt uitgeven aan een tafel die barst van het eten, ga dan het nieuwe jaar op straat vieren. Wat is er mooier dan de klokken te tellen in koor onder de stadsboom met een menigte vrolijke mensen? Vergeet alleen niet een fles champagne, plastic bekers en een thermoskan met koffie of hete thee mee te nemen. De praktijk leert dat thee in de kou veel beter opwarmt dan sterke alcohol.

Stap 3

Als je toch besluit om de vakantie traditioneel te vieren, vier het dan in retrostijl. Zet traditionele salades op tafel - Olivier, Krab, Haring onder een bontjas, Mimosa. Versier de kerstboom met kerstversieringen van de mezzanine - glazen beeldjes van eekhoorns, astronauten, fruit, noten, die in de vorige eeuw werden gebruikt om de boom te versieren. Verzamel retromuziek - buitenlands en Sovjet. Zorg ervoor dat u een fles "Sovjet-champagne" en een bord met Finse cervelaat op tafel zet, en in plaats van zoete geïmporteerde frisdrank en sappen - zelfgemaakte compote van gedroogd fruit. Je kunt beginnen met vieren.

Stap 4

Ga naar de datsja - die van jou of je vrienden. Samenkomen en gaan. Je verliest een beetje door een keer het spektakel van het stadsvuurwerk van het nieuwe jaar te verliezen. Maar eet een shish kebab, aardappelen gebakken boven een vuur, dronken worden van liedjes met een gitaar of karaoke, probeer je vrienden te trakteren op zelfgemaakte lekkernijen uit de kelder. En je kunt een kerstboom in de tuin versieren. Bespaar veel geld op restaurant, gastronomische gerechten en een dure avondjurk met naaldhakken!

Aanbevolen: