Hoe Te Begroeten?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Begroeten?
Hoe Te Begroeten?

Video: Hoe Te Begroeten?

Video: Hoe Te Begroeten?
Video: hoe mag ik jou begroeten 2024, April
Anonim

Het komende 2014 is het jaar van het Groene Woud Paard, een optimistisch en vrolijk dier, liefdevol ruimte en vermaak. Als je tot in het kleinste detail nadenkt over hoe je het nieuwe jaar viert, krijg je veel positieve emoties en onvergetelijke indrukken.

Hoe 2014 te begroeten?
Hoe 2014 te begroeten?

Het is nodig

  • - boom;
  • - blauwe en groene kerstballen;
  • - Paardensymbool;
  • - houten schalen;
  • - hoefijzer;
  • - boeketten van stro of droogbloemen;
  • - cadeautjes.

instructies:

Stap 1

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan algemene schoonmaak en, verrassend genoeg, aan sanitair: ze zeggen dat welzijn het huis verlaat met water dat lekt uit lekkende kranen. Woon in de drukte van voor het nieuwe jaar een sociaal evenement bij: een tentoonstelling, een concert of ga naar het theater. Maar het paard is gebonden aan de haard van huis en gezin, wat betekent dat het beter is om het nieuwe jaar te vieren in de kring van familieleden en vrienden.

Stap 2

Om het nieuwe jaar te vieren, zoek je naar outfits gemaakt van natuurlijke stoffen in blauw, groen, paars en grijs. Hoe ongebruikelijker de stijl van je avondjurk is, hoe meer het paard het zal waarderen. Voel je vrij om verfijnde heldere details te gebruiken: houten kralen, laconieke schoenen, een haarspeld of een parelketting. Je moet geen outfit kiezen voor de nieuwjaarsvakantie met tinten die ongebruikelijk zijn voor de aard van een paard: geel, oranje, anders snelt een boos paard langs je huis. Dit dier geeft de voorkeur aan natuurlijkheid, wat geschikt is voor make-up, haar en kleding. Mannen kunnen veilig een pak, stropdas en een casual beeld van een ridder of veroveraar achterlaten.

Stap 3

Het element dat bij het Blue Horse hoort, suggereert huisdecoratie. De bijeenkomst van 2014 is een mooi excuus om een geluksbrenger - een hoefijzer of rinkelende bellen - aan de deur te hangen. Houten schalen, bamboe servetten, beschilderde lepels, verschillende beeldjes in de afbeelding van het symbool van het jaar, boeketten van stro of gedroogde bloemen zullen je huis transformeren. Versier de prachtige nieuwjaarsboom met blauw en groen speelgoed, zilveren regen. De figuur van de patrones van het jaar - het paard - moet het "bosbeeld" aanvullen.

Stap 4

Het paard is een herbivoor en zal dol zijn op de vele vegetarische snacks en fruitdesserts op uw feesttafel. Beknibbel niet op greens, versier het gerecht met basilicum of andere kruiden. Uitgangspunt: zoveel mogelijk groenten en fruit, want het paard kraakt graag een appel of wortel.

Aanbevolen: