Hoe Het Jaar Van De Yellow Earth Dog Te Vieren?

Hoe Het Jaar Van De Yellow Earth Dog Te Vieren?
Hoe Het Jaar Van De Yellow Earth Dog Te Vieren?

Video: Hoe Het Jaar Van De Yellow Earth Dog Te Vieren?

Video: Hoe Het Jaar Van De Yellow Earth Dog Te Vieren?
Video: CineScope Video Review: Yellow Earth (Chen Kaige, 1984) 2024, April
Anonim

Iedereen kijkt uit naar 31 december! Wat was dit jaar van de Haan? Voor sommigen succesvol, maar voor anderen juist niet erg gelukkig. Nieuw 2018 is het jaar van de Yellow Earth Dog. En zeer binnenkort zal deze hond de vurige mooie haan vervangen. We kijken allemaal uit naar en hopen dat 2018 ons vrede en rust, voorspoed, plezier en stabiliteit zal brengen.

Hoe het jaar van de Yellow Earth Dog te vieren?
Hoe het jaar van de Yellow Earth Dog te vieren?

Hoe vier je oudejaarsavond 2018?

In je nieuwjaarsoutfit moet je je comfortabel, licht en eenvoudig voelen. Het kan van elke schaduw zijn. De Yellow Dog heeft een verscheidenheid aan favoriete kleuren, van klassiek zwart en wit tot levendig bordeauxrood. Vergeet ook schoenen en accessoires niet.

Menu van nieuwjaarsgerechten en desserts

Wat moet er op de nieuwjaarstafel geserveerd worden? Je kunt er veel lekker en gezond eten. Het is alleen nodig dat onze capaciteiten overeenkomen met onze behoeften. Gerechten kunnen gevarieerd worden: traditioneel en exotisch. De keuze is erg groot, het hangt allemaal af van je smaak. Gerechten zijn onder andere:

- Olivier salade met een delicate en lichte smaak;

- haring onder een bontjas;

- champignonsalade;

- aspic of gewoon "gelei vlees";

- mimosasalade met toevoeging van kabeljauwlever;

- eend gebakken in de oven;

- gebakken schnitzels in paneermeel. Waaronder:

- sushi met rode vis;

- opgezette snoek of snoekbaars.

- bananenpalm, kiwi en mandarijn;

- Koekjesduivenmelk ;

- Yablochko-koekjes;

- Bounty-snoepjes;

- smeltende kaasdriehoeken.

Cadeaus voor onze vrienden en familie

Het is altijd erg leuk om cadeaus te krijgen, zeker op een spetterende oudejaarsavond. Dit jaar van de Hond moeten cadeausets helder, oogverblindend, pakkend en positief zijn. U kunt verschillende souvenirs, knuffels, beeldjes, kerstboomversieringen geven.

Cadeauverpakking is ook belangrijk. Je kunt de geschenkdoos versieren met heldere linten, bloemen, strikken, ballen. Ouders kunnen een cadeau vinden voor thuiscomfort. Voor collega's op het werk is het raadzaam om een geschenk te kiezen dat in de praktijk toepasbaar is. Om een nieuwjaarsverrassing voor kinderen te vinden, moet je letten op het geslacht en de leeftijd van je kind. Maak je eigen cadeaus. U kunt bijvoorbeeld een kussen in de vorm van een hondje voor in huis naaien van zachte stof. Huisvrouwen kunnen veelkleurige tassen gebruiken voor het bewaren van verschillende granen, keukendoeken met de afbeelding van honden.

Aanbevolen: