Hoe Feliciteer Je Een Vriend Op 8 Maart?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Vriend Op 8 Maart?
Hoe Feliciteer Je Een Vriend Op 8 Maart?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Vriend Op 8 Maart?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Vriend Op 8 Maart?
Video: Live Stream, посвященный 8 марта. Обсуждаем необходимость участия Димаша в Carpool Karaoke (SUB) 2024, Mei
Anonim

Allereerst moeten mannen vrouwen feliciteren op 8 maart, maar vrienden kunnen deze feestdag goed alleen vieren als hun levenspartners weg zijn of alleen in een project. Vrolijk en vrolijk, je zult eerder de aandacht trekken van waardige jonge mensen dan saai en pruilend. Laat de mannen van andere mensen langslopen met boeketten rozen, je toekomstige geluk wacht misschien op je met je vriend om de volgende hoek.

Hoe feliciteer je een vriend op 8 maart?
Hoe feliciteer je een vriend op 8 maart?

instructies:

Stap 1

Denk er niet eens aan om op 8 maart de hele dag op de bank voor de tv te zitten en tegen elkaar te klagen over het oneerlijke lot. Maak 's ochtends je vriend wakker en maak een afspraak bij een groot winkel- en uitgaanscentrum. Succesvol samen winkelen vrolijkt je op!

Stap 2

Koop iets cools en schattigs om je vriend te feliciteren met de vakantie. Je moet op de hoogte zijn van al haar behoeften en verlangens, zodat het gemakkelijk voor je zal zijn om precies datgene te vinden waar je vriend van droomt. Een modieuze riem of handschoenen, een broche of een stijlvolle hanger - het is gemakkelijk om een meisje te plezieren met dergelijke geschenken.

Stap 3

Als je elkaar ontmoet, geef dan je geschenk en zeg al die warme woorden die vanzelf komen. Vraag advies en bepaal zelf hoe u deze vakantie doorbrengt. Meestal is er in grote winkelcentra een bepaalde keuze aan entertainment naast winkels. Biljarten of bowlen, je vindt gemakkelijk een gezelschap van leuke jonge mensen die je niet zullen vervelen.

Stap 4

Neem de tijd om voor jezelf te zorgen in de spa. Geniet van dit weekend van lentedag in de buitenlucht. Maak een ritje op de carrousel in het park en warm je op met een kop warme koffie in de kleine patisserie. Koop een takje mimosa voor je vriend om meteen dezelfde als cadeau te krijgen! Zorg voor een vriendelijk cartoonportret van een lokale kunstenaar. Lach om het resultaat van je poseren en vervolg je wandeling door de feestelijke stad.

Stap 5

Kijk eens goed naar de posters, misschien zit er voor jullie allebei iets leuks tussen. De première van een film, toneelstuk of concert van je favoriete artiest zal je helpen om de vreugde van de heldere dag op 8 maart niet te verliezen. Genereer ideeën en voer ze onmiddellijk uit - ontspan en geniet van de vakantie.

Stap 6

Zeker, twee van zulke grappige meisjes zullen niet zonder mannelijke aandacht worden achtergelaten, en je zult veel felicitaties ontvangen, niet alleen van elkaar.

Aanbevolen: