Hoe Regel Je Een Disco?

Inhoudsopgave:

Hoe Regel Je Een Disco?
Hoe Regel Je Een Disco?

Video: Hoe Regel Je Een Disco?

Video: Hoe Regel Je Een Disco?
Video: Hoe maak je een badscherm met een verborgen luik 2024, Maart
Anonim

Discodansen is een populair tijdverdrijf onder jongeren. Mensen bewegen in hetzelfde ritme, leren elkaar kennen, halen veel positieve emoties uit hun favoriete muziek. Om in de disco te dansen, hoef je niet naar de club, je kunt het voor je vrienden en alleen regelen.

Hoe regel je een disco?
Hoe regel je een disco?

instructies:

Stap 1

Bepaal het algemene thema van de disco - het ontwerp van de kamer hangt hiervan af. Misschien wil je een feest maken in de stijl van "dandy's", dan kun je aan de muren rode spandoeken en posters met Sovjet-slogans ophangen. Of je organiseert een rockdisco, dan zorgen themaposters met langharige zangers, fietsen en halfnaakte schoonheden in leer voor de juiste sfeer. Je kunt zelfs de muren beplakken met oude kranten en je hebt een ondergronds feest. Als je gewoon besluit om plezier te hebben, kun je de kamer versieren met ballonnen en klatergoud.

Stap 2

Uitstekend als je nog een kerstslinger over hebt - deze is geschikt om de kamer te versieren. Zo niet, dan is dit geen reden om boos te zijn, want een slinger kan van alles gemaakt worden: oude platen of nepdollars (voor een feestje in de stijl van "dudes"), van onnodige of beschadigde schijven (als je gaat dansen op elektronische muziek), gescheurde polsbandjes (voor metalparty's).

Stap 3

Kleine dingen met een thema zullen de feestelijke sfeer compleet maken. Voor een dandyfeestje kunnen het bijvoorbeeld oktober-insignes zijn die aan de gordijnen worden gehangen, een rode stropdas die nonchalant op de toog ligt.

Stap 4

Houd je geen discotheek in een appartement terwijl je ouders in de datsja werken, maar heb je bijvoorbeeld met de rector afgesproken om een aula te huren, huur dan een mobiele lichtinstallatie. Het wordt het hoogtepunt van het programma en stelt je in staat om van je avond een echt helder en onvergetelijk evenement te maken, en niet alleen te dansen bij gedimd licht.

Stap 5

Niet alle gasten zullen enkele uren achter elkaar kunnen dansen zonder rust. Zorg voor stoelen in de ruimte waar de dansers kunnen ontspannen en een verfrissend drankje kunnen drinken. Als je van plan bent een buffet te maken in de discotheek, zorg dan dat je de lekkernijen zo neerzet dat je verwarmde gasten de tafels niet omver gooien tijdens de opruiende dans.

Stap 6

Regel met je gasten dat iedereen in kostuums komt die passen bij de discosfeer. Dan heb je een heldere en interessante vakantie.

Aanbevolen: