Hoe De Evenaar Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Evenaar Te Vieren?
Hoe De Evenaar Te Vieren?

Video: Hoe De Evenaar Te Vieren?

Video: Hoe De Evenaar Te Vieren?
Video: Op de evenaar 2024, Mei
Anonim

Studenten bedachten veel originele feestdagen, waaronder Equator. Het wordt gevierd door degenen die precies het midden van hun studie aan de instelling hebben bereikt. Er is geen exacte datum voor de viering, elke groep of cursus kiest een dag die uitkomt. Geschatte data - eind februari-begin maart.

Hoe de evenaar te vieren?
Hoe de evenaar te vieren?

Noodzakelijk

  • - Ballonnen;
  • - foto's van studenten;
  • - attributen voor wedstrijden.

instructies:

Stap 1

Er zijn ook geen duidelijke tradities om de studentenevenaar te vieren. Iedereen zal samen moeten beslissen en de beste optie moeten kiezen in termen van financiële mogelijkheden en plezier. "Equator" wordt vaak vergeleken met het nieuwe jaar: "Als je het medium viert, gaat de resterende studietijd voorbij!"

Stap 2

Strek je collectieve fantasie uit en bedenk een onvergetelijk programma. Je verbindt docenten en regelt een avond in de stijl van een sketch, met scènes, humor en muzikale nummers. Diversifieer het feestelijke programma met loterijen, grappen en prijsvragen.

Stap 3

Bereid "gouden medailles", "eer" en andere komische onderscheidingen voor. Kies de schoonheidskoningin "Equator", presenteer een certificaat van waardering aan de "geëerde botanicus" van de cursus. Voor elke student kun je een nominatie kiezen, zodat er geen beledigd en aandachtstekort is.

Stap 4

Regel niet de gebruikelijke bijeenkomsten met een feest en dans, deze dag is speciaal en je moet het zo maken dat het nog lang herinnerd zal worden. U vertelt uw kinderen over de Evenaarvieringen, dus organiseer een gezellige avond.

Stap 5

Natuurlijk kun je niet zonder lekkernijen. Los dit probleem op met het hele team. Wat je precies doet - kant-en-klaar eten kopen of koken - hangt af van je financiën. Al is de Olivier-salade in een bakje precies goed voor een student!

Stap 6

Koop ballonnen om de hal goedkoop te versieren. Print foto's van leerlingen die evenaar passeren, versier ze met uitsnijdingen en maak een leuke collage. Voor dit monumentale stuk kun je een thema kiezen, zoals een beroemde tekenfilm. Of maak een foto voor de vakantie, en tijdens het feest foto's van alle aanwezigen en maak dan een panorama "Na de evenaar".

Stap 7

Als het op de geselecteerde dag zonnig weer is, kun je een aantal actieve wedstrijden in de natuur organiseren. Rennen in tassen, touwtrekken, springen in een gasmasker met een touw - dit alles zal niet alleen studenten, maar ook alle ooggetuigen van dit evenement amuseren en verrukken.

Stap 8

Elke deelnemer zal ongetwijfeld zijn bijdrage leveren aan het creëren van uw "Equator" -vakantie, die door iedereen zal worden herinnerd vanwege zijn helderheid, humor en vriendelijkheid.

Aanbevolen: