Hoe Je Je Kleedt Voor Valentijnsdag

Inhoudsopgave:

Hoe Je Je Kleedt Voor Valentijnsdag
Hoe Je Je Kleedt Voor Valentijnsdag

Video: Hoe Je Je Kleedt Voor Valentijnsdag

Video: Hoe Je Je Kleedt Voor Valentijnsdag
Video: Expats leren flirten in het Nederlands! 2024, April
Anonim

Valentijnsdag is een goede reden om je mooi te kleden. Op deze romantische vakantie is het beter om je gebruikelijke broeken en blouses op te geven. Doe iets aardigs voor jezelf en je geliefde - trek een jurk aan. De kledingkeuze hangt af van waar je deze dag gaat vieren. Als het een chique restaurant is, mag een lange jurk worden toegestaan. Heb je een romantisch diner thuis, dan kun je een kokerjurk dragen.

Hoe je je kleedt voor Valentijnsdag
Hoe je je kleedt voor Valentijnsdag

Noodzakelijk

  • - jurk
  • - Schoenen met hoge hakken

instructies:

Stap 1

Optie 1. Valentijnsdag is een speciale dag. Deze vakantie is misschien niet erg belangrijk, maar dit is nog een reden om vriendelijke woorden tegen je geliefde te zeggen. Bij het kiezen van een jurk moet je rekening houden met de kenmerken van je figuur.

Een rode jurk is een veilige gok. Kies een rode kokerjurk die perfect bij je figuur past. Het is goed als het van dikke stof is gemaakt. Hierdoor ziet je figuur er gebeiteld uit. Als er kleine gebreken in je figuur zijn, draag dan shapewear. Vergeet hoge hakken niet. Beige schoenen zijn een geweldige toevoeging. Je zult charmant zijn in zo'n jurk.

Beeld
Beeld

Stap 2

Optie 2. Roze wordt geassocieerd met tederheid. Als een rode jurk erg fel voor je is, pas dan de tint van je roze jurk aan. Houd bij het kiezen van een jurk rekening met de kenmerken van de figuur. U moet de voordelen van uw figuur benadrukken. Heb je een mooie halslijn, handen, open ze dan gerust. Als je prachtige benen hebt, laat ze dan zien. Er mag niet te veel roze zijn. Schoenen, handtas, kies een andere tint. Zwart, beige. En natuurlijk moet de jurk je humeur uitdrukken, anders voel je je er niet prettig in.

Beeld
Beeld

Stap 3

Optie 3. Jurken in beige tinten zien er altijd heel zacht, stijlvol, delicaat uit. Pastelkleurige kanten jurk maakt je de meest zichtbare vrouw van de avond. Deze jurk kan worden aangevuld met een hoog kapsel. In zo'n jurk kun je heldere lippen, mooie accessoires toestaan. Schoenen voor zo'n jurk kunnen in felle kleuren zijn. Het is zelfs aan te raden om een lichtpuntje te plaatsen met rode schoenen.

Aanbevolen: