Hoe Je Je Kleedt Voor Een Bruiloft: Stijlvolle Tips

Inhoudsopgave:

Hoe Je Je Kleedt Voor Een Bruiloft: Stijlvolle Tips
Hoe Je Je Kleedt Voor Een Bruiloft: Stijlvolle Tips

Video: Hoe Je Je Kleedt Voor Een Bruiloft: Stijlvolle Tips

Video: Hoe Je Je Kleedt Voor Een Bruiloft: Stijlvolle Tips
Video: Mama's buikje - Tips om je buikje te verbergen 2024, April
Anonim

Voorafgaand aan de bruiloft bepalen de bruid en bruidegom hun eigen kleding, op basis van hun eigen voorkeuren, trouwstijl en locatie. Maar voor gasten die huwelijksuitnodigingen hebben ontvangen, rijst een serieuze vraag: hoe kleden ze zich? Een bruiloft is tenslotte een plechtige, belangrijke gebeurtenis, dus je moet voldoende aandacht besteden aan je uiterlijk om er elegant en gepast uit te zien.

Hoe te kleden voor een bruiloft
Hoe te kleden voor een bruiloft

instructies:

Stap 1

Bestudeer uw huwelijksuitnodiging zorgvuldig. Vaak worden er wensen en aanbevelingen voor kleding op geschreven. De dresscode kan variëren, afhankelijk van de locatie en de stijl van de bruiloft. Zo is het tegenwoordig in de mode om zogenaamde "piratenhuwelijken" te organiseren, die op een schip of jacht worden gevierd. In dit geval worden uitnodigingen geschreven met verzoeken om zich in piratenstijl te kleden: draag zwarte, veelkleurige of gestreepte kleding, gebruik geschikte accessoires: blinddoeken, bandana's, oorbellen.

Stap 2

Ontdek de locatie van het feest. Voor een restaurant moet je formele kleding kiezen, en als de bruiloft op het strand plaatsvindt, moet je traditioneel geen avondjurken en -pakken, schoenen met hoge hakken dragen. Losse en comfortabele kleding is meer geschikt, maar dit betekent niet dat je oude korte broeken en een vies T-shirt kunt kiezen. Je moet er in ieder geval mooi uitzien.

Stap 3

Maar in de regel worden bruiloften in traditionele stijl georganiseerd - in een feestelijke sfeer, in restaurants. In dit geval moet u zich gepast kleden - mannen wordt geadviseerd smokings te dragen, vrouwen - avondjurken en schoenen met hoge hakken. Maar alles is hier niet eenvoudig, er zijn veel regels die niet mogen worden overtreden. Eerst en vooral mogen vrouwen geen witte jurken dragen. Zelfs als je zeker weet dat de bruid een andere tint zal kiezen, is het beter om het niet te riskeren, om geen verwarring te krijgen.

Stap 4

Over zwarte jurken verschillen de meningen: men gelooft dat dit de kleur van rouw is, wat niet overeenkomt met zo'n leuk evenement, aan de andere kant is een kleine zwarte jurk, zoals stylisten zeggen, altijd gepast. Als je besluit om een zwarte outfit te dragen, gebruik dan heldere accessoires om het op te fleuren.

Stap 5

Het wordt niet aanbevolen om provocerende, heldere, open en zeer dure en chique kleding te dragen die de aandacht van gasten zal trekken. Bij een bruiloft moet alle aandacht uitgaan naar het bruidspaar. Sluit daarom jurken met diepe halslijnen, kleding die de navel onthult, zeer korte rokjes uit.

Stap 6

Houd rekening met de tijd van het jaar, vooral als u een wandeling in het park plant. Hoe mooi je lichte zomerjurk met sierlijke schoenen ook is, bedenk hoe je in zo'n outfit door de besneeuwde straten loopt. Het is erg belangrijk om de juiste schoenen te kiezen voor het feest: vrouwen mogen geen schoenen met hoge hakken dragen, omdat de bruiloft entertainment en dans inhoudt.

Stap 7

Voor mannen is het meestal makkelijker om kleding te kiezen voor een bruiloft. Een eenvoudig pak met een broek en een jasje van dezelfde kleur is altijd passend. Afhankelijk van de kleur van het pak wordt een overhemd gekozen, bij voorkeur niet wit. Een stropdas is optioneel, maar het zal het belang van het evenement voor u benadrukken. Het wordt niet aanbevolen om jeans en lichte shirts te dragen; sportkleding is absoluut onaanvaardbaar.

Aanbevolen: