Hoe Je Je Kleedt Voor Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Hoe Je Je Kleedt Voor Het Nieuwe Jaar
Hoe Je Je Kleedt Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Je Je Kleedt Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Je Je Kleedt Voor Het Nieuwe Jaar
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Maart
Anonim

Eind december, voor de feestdagen, staan vrouwen voor een probleem: wat te dragen? Ik wil in de schijnwerpers staan, me mooi voelen en niet moe worden aan het einde van het feest. Het is belangrijk om van tevoren over je outfit na te denken met je nieuwjaarsplannen in gedachten.

Hoe je je kleedt voor het nieuwe jaar
Hoe je je kleedt voor het nieuwe jaar

Het is nodig

  • - jurk;
  • - stal;
  • - Kostuum juwelen
  • - schoenen met platte of lage hakken;
  • - panty's

instructies:

Stap 1

Elk nieuw jaar staat een vrouw voor de vraag: wat te dragen voor een vakantie. Het is goed als je van tevoren voor de outfit zorgt. Helaas, vaak in de drukte vergeten velen zichzelf vanwege koken, entertainment of werk.

Wat voor een vakantie moet worden gedragen, hangt af van waar u het zult ontmoeten. Informeer vooraf over de dresscode als je wordt uitgenodigd voor een feestje op oudejaarsavond. Als het een gemaskerd bal is, bestel of huur dan een kostuum. Theaters of speciale bureaus bieden kostuumverhuur aan. Als je niet van het cantharelkostuum houdt, kun je een compromis vinden: door je te verkleden als keizerin Catherine II, zie je er luxueus uit en voldoe je aan de vereisten van het evenement.

Stap 2

Begrijp de kast. Aan de vooravond van de vakantie is het handig om een "audit" uit te voeren en oude, al lang niet meer gebruikte kledingstukken aan zussen en vriendinnen te geven. Je kunt goede, maar nu al onnodige dingen geven aan verpleeghuizen, opvanghuizen, tempels (vaak voert de kerk liefdadigheidsactiviteiten uit). Kies uit de overige stukken de meest veelzijdige, zoals een kleine zwarte jurk. Ja, je droeg hem vorig jaar al naar de bruiloft van je broer, maar als je hem opfleurt met nieuwe accessoires, ziet de jurk er weer als nieuw uit. Koop een turquoise ketting, een heldere sjaal en schoenen. Correct geplaatste accenten maken uw look onvergetelijk tegen minimale kosten.

Stap 3

Als je besluit een nieuwe outfit te kopen, zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Kies een kostuum voor de feestdagen zodat het de waardigheid van je figuur benadrukt en gebreken verbergt. Plan uw shoppingtrip van tevoren, probeer jurken zonder haast, luister naar het advies van verkopers, maar laat u alleen leiden door uw eigen gevoel, want het nieuwe jaar in deze kleding is voor u om elkaar te ontmoeten. Zoek naar dingen die je later in het dagelijks leven kunt gebruiken: om te dragen voor de verjaardag van je dochter of naar het theater.

Stap 4

Kies accessoires die bij je outfit passen. Je moet niet meer dan 3 items van dezelfde kleur dragen als je een accent wilt maken (het kan een riem, een handtas, schoenen, een hoed, een versiering in je haar, een sjaal, een waaier zijn). Sieraden in een set moeten ook worden beperkt tot 2 items (kralen en een ring, of een ring en armband, of oorbellen en een ring, enz.). Anders ontstaat er een gevoel van redundantie. Kies heldere accessoires voor monochrome kleding, monochroom voor bonte kleding. Vergeet de combinatie van texturen en kleuren niet.

Stap 5

Draag comfortabele schoenen. Je moet er de hele nacht in doorbrengen. Als je schoenen hoge hakken hebben, neem dan ballerina's mee, je zult waarschijnlijk tegen het einde van de avond van schoenen willen wisselen.

Aanbevolen: