Hoe Maak Je Een Date Op Valentijnsdag

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Date Op Valentijnsdag
Hoe Maak Je Een Date Op Valentijnsdag

Video: Hoe Maak Je Een Date Op Valentijnsdag

Video: Hoe Maak Je Een Date Op Valentijnsdag
Video: Valentijnsdag 2015: zonder date! (DIY, RECEPT + MEER) 2024, April
Anonim

Valentijnsdag is gemaakt voor romantische acties, zachte gebaren, ontroerende geschenken. Laat iemand mopperen dat je niet hoeft te wachten op een speciale dag om je liefde te tonen, maar wat is er mis met het nemen van een extra excuus? Het is aan jou of je naar de winkel rent voor teddyberen en een doos chocolaatjes of je inspant om een onvergetelijke date te regelen.

hoe Valentijnsdag te vieren
hoe Valentijnsdag te vieren

Terug in de tijd gaan

De eerste date heeft altijd een speciaal plekje in je hart. U herinnert zich waarschijnlijk veel details over deze dag. Probeer het opnieuw te maken. Speel gewoon geen Groundhog Day, steeds maar weer proberend deze dag opnieuw te beleven. Zeker als je midden in een hete zomer over het strand loopt en Valentijnsdag viert in een besneeuwde stad.

Schrijf een verhaal "When I Met You", zoek foto's en maak een muurkrant of "lijm" een presentatie, ontdek wat er op deze goede dag in de wereld is gebeurd en maak een "tijdlijn" door deze gebeurtenissen te combineren met uw speciale momenten.

Beeld
Beeld

Probeer nieuw

Romantiek komt niet altijd neer op diners bij kaarslicht en rozenblaadjes. Velen zijn het erover eens dat er niets romantischer is in een relatie dan te beseffen dat je een team bent en dat je samen alles kunt doen. Als jullie zo'n stel zijn, dan kan je date op Valentijnsdag plaatsvinden bij een klimmuur, in een toffe zoektocht, je kunt samen een moeilijke dans leren dansen, of zelfs proberen te springen met een parachute. Over het algemeen kan het een uitstekende traditie worden om op deze dag iets nieuws te doen dat verder gaat dan het gebruikelijke.

Beeld
Beeld

Duik in het onbekende

Wat is er romantischer dan mystieke geheimen, spookachtige gefluister en mysterieuze verhalen? Ga op een avondtour langs de meest intimiderende plekken in je stad en je date zal zeker speciaal zijn. Waar je woont, maak je niet zulke wandelingen? Het wordt nog interessanter om het zelf te organiseren! Duik in historische documenten, lees de forums van lokale overleveringen, en je zult zeker vinden wat je nodig hebt.

Beeld
Beeld

Klassiekers - ja, gemeenplaatsen - nee

Om helemaal eerlijk te zijn, worden romantische dates meestal niet verwend door kaarsen, champagne en rozen, maar door slecht bedachtheid en banaliteit.

Koop een fles wijn, steek kaarsen aan en lees elkaar om de beurt je favoriete gedichten voor, als je van poëzie houdt, dan is dit je date. Probeer geen romantisch nest te maken van je appartement, huur een kamer voor één nacht in een goed hotel, waar speciaal ingehuurde mensen voor het gemak zorgen, die 's ochtends zullen opruimen. Als koken helemaal niet van jou is, zoek dan van tevoren een kookles en leer hoe je er een kookt, het favoriete gerecht van je partner op "god"-niveau - zo'n verrassing is duidelijk beter dan een standaarddiner in een restaurant.

Beeld
Beeld

Al deze tips zijn opgebouwd rond één regel - breng de klassieke techniek tot in de perfectie. Verzamel niet de afgezaagde attributen van de meest romantische vakantie, wees een echte romanticus. En, indien nodig, voer een serenade uit onder het balkon - zing, zelfs als een peloton beren je oren is gepasseerd. Het gevoel in je hart is immers belangrijk, niet hoe het er van buitenaf uitziet. Op Valentijnsdag kun je alle domme dingen doen als ze voor iemand zijn die je dierbaar is!

Aanbevolen: