Hoe Een Relatieverjaardag Door Te Brengen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Relatieverjaardag Door Te Brengen?
Hoe Een Relatieverjaardag Door Te Brengen?

Video: Hoe Een Relatieverjaardag Door Te Brengen?

Video: Hoe Een Relatieverjaardag Door Te Brengen?
Video: Hoe verwijder ik Hyves? DutchTuts 2024, April
Anonim

Ik zou de verjaardag van de relatie levendig en ongewoon willen vieren. Elk paar heeft zijn eigen tradities en voorkeuren. Sommigen geven elkaar dure cadeaus en vieren hun jubileum in een restaurant. Anderen gaan op een romantische reis. Er zijn geen algemene regels voor deze dag. Dit is tenslotte alleen uw vakantie en u bent vrij om deze te vieren zoals u wilt.

Hoe een relatieverjaardag door te brengen?
Hoe een relatieverjaardag door te brengen?

instructies:

Stap 1

Als je een eerste verjaardag van een relatie hebt, regel dan zelf een betoverende limousinerit met muziek en champagne. Voel je als Hollywood-sterren of de erfgenamen van een Arabische sjeik. Je kunt je vrienden bellen en plezier met ze hebben. Wie zei dat het jubileum alleen samen gevierd mag worden? Het is zo leuk om van je vrienden te horen wat een geweldig stel jullie zijn en hoe ze je waarderen en van je houden.

Stap 2

Denk terug aan een zorgeloze tijd zonder verplichtingen of regels en vier de ongehoorzaamheid. Neem een dag vrij van je werk, of sta jezelf toe een keer school over te slaan en de hele dag thuis te blijven. Bereid romantische komedies en actiefilms voor om thuis te bekijken. Vergeet je dieet en bestel iets lekkers en ongezonds om mee naar huis te nemen. Breng een ontspannen dag door met loungen op je bed, films kijken, vrijen en over alles praten.

Stap 3

Als jullie al lang samen zijn Regel een vakantie voor jullie tweetjes. Stuur de kinderen naar oma, zet telefoons en computers uit en geniet van elkaars gezelschap. Bereid een romantisch diner voor en maak een selectie van je favoriete films. Neem voor het avondeten samen een bad of douche. Geef elkaar een lichte massage met aromatische oliën. Bedenk wat je graag deed aan het begin van de relatie en welke verrassingen je voor elkaar hebt geregeld.

Stap 4

Verander het landschap en ga op een romantische reis. Je bent waarschijnlijk de tel kwijtgeraakt hoeveel rustige familieavonden je hebt gehad. Nu is het tijd voor een ongewone en romantische vakantie. Als u geen tafel kunt reserveren in de beste restaurants in Parijs of Rome, laten financiële mogelijkheden u niet toe om een hotelkamer in uw stad te huren en de beste scènes uit "Pretty Woman" te reproduceren. U kunt samen opstijgen in een luchtballon, een wedstrijd organiseren op de schietbaan of tijd doorbrengen op een gehuurd jacht. Probeer op deze dag afstand te nemen van de routine en vertrouwde feestelijke feesten.

Aanbevolen: