Hoe Uitnodigingen Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Uitnodigingen Te Maken
Hoe Uitnodigingen Te Maken

Video: Hoe Uitnodigingen Te Maken

Video: Hoe Uitnodigingen Te Maken
Video: Een kaart maken op een leuke manier. 2024, April
Anonim

De reden voor het maken van uitnodigingskaarten kan verschillend zijn. Bruiloft, bedrijfsfeest, congres. Elke gebeurtenis waarvoor de melding van een groot aantal mensen vereist is. Afhankelijk van wat voor soort evenement er gepland is, wordt een lay-out van de uitnodiging gemaakt.

Hoe uitnodigingen te maken
Hoe uitnodigingen te maken

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste bij het maken van een uitnodigingskaart is het bedenken van een mooi ontwerp. Probeer de afbeelding op de kaart niet alleen bij het evenement te laten passen, maar ook om het uitnodigende feest weer te geven. Als u bijvoorbeeld een conferentie voor zakenpartners voorbereidt, zorg er dan voor dat u het bedrijfslogo en contactgegevens vermeldt op de lay-out van de uitnodiging. Wanneer een frequent feest wordt georganiseerd - een bruiloft, verjaardag, doop, enz., Kan een foto van de gastheren van de vakantie op de uitnodiging worden geplaatst. Of speel de initialen van hun naam mooi op.

Stap 2

Foto's voor plaatsing op de uitnodiging moeten van zeer goede kwaliteit zijn, minimaal 2500x2500 pixels. Anders wordt de afbeelding onduidelijk wanneer deze wordt afgedrukt.

Stap 3

Papier is ook belangrijk. Kies niet te dun, anders zal de uitnodiging snel kreuken en zijn presentatie verliezen. Bestel voor vip-personen uitnodigingen op designpapier, met reliëf of krullend uitgesneden.

Stap 4

Uitnodigingen kunnen worden uitgespreid (gevouwen in een boek) of enkelzijdig (zoals een gewone ansichtkaart). De eerste optie is duurder, maar zo'n ticket oogt representatiever en creëert prestige voor de evenementorganisatoren. Eenzijdige uitnodigingen zijn veel gemakkelijker uit te voeren en kosten daardoor minder. Als er een massa-evenement wordt voorbereid met meer dan duizend aanwezigen, zijn zij de beste optie.

Stap 5

De tekst van de uitnodiging moet de volgende informatie bevatten:

1. Adres aan de gast - gerespecteerd, naam en patroniem van de genodigde;

2. Titel van het evenement;

3. Datum, tijd, locatie;

4. Aanvullende informatie - dresscode, voor hoeveel personen het ticket is, etc.

Alle andere toevoegingen zijn ter beoordeling van de organisatoren van het evenement.

Stap 6

Wanneer de lay-out is getekend, het papier is geselecteerd, de tekst is voorbereid, stuur de bestelling naar de drukkerij. Zorg ervoor dat u wacht op de testafdruk om te zien hoe uw voltooide uitnodigingskaarten eruit zullen zien. Een kleine oplage (tot 500 stuks) wordt meestal in 2-3 dagen gedrukt.

Aanbevolen: