Uitnodigingen Ondertekenen

Inhoudsopgave:

Uitnodigingen Ondertekenen
Uitnodigingen Ondertekenen

Video: Uitnodigingen Ondertekenen

Video: Uitnodigingen Ondertekenen
Video: Een pdf-bestand invullen en digitaal ondertekenen 2024, April
Anonim

Het versturen van uitnodigingen is een prachtig ritueel bij de voorbereiding van een bruiloft. Nu kunnen uitnodigingen niet meer met de hand worden ondertekend, maar besteld in een drukkerij. De taak van de jongeren is om de tekst van de uitnodiging samen te stellen en rekening te houden met enkele nuances.

We wachten op je op onze bruiloft
We wachten op je op onze bruiloft

Noodzakelijk

  • Gastenlijst met voor- en achternaam
  • Uitnodigingen
  • Drukkerij

instructies:

Stap 1

Voordat u uitnodigingen ondertekent, moet u verschillende tekstopties selecteren voor verschillende groepen gasten. Zo moeten er officiële uitnodigingen zijn, die droog en informatief de datum van de bruiloft, de plaats en het tijdstip van de ceremonie aangeven. Je kunt ook een meer emotionele en gevoelvolle uitnodigingstekst opstellen voor naaste familieleden om het belang van het evenement en hun aanwezigheid op de bruiloft te laten zien.

Stap 2

Je kunt dan kant-en-klare uitnodigingen kopen in een kaartenwinkel en ze met de hand ondertekenen. Het belangrijkste is om onder de schrijvers degenen te kiezen die het mooiste handschrift hebben, want in onze tijd van computers en toetsenborden hebben maar heel weinig mensen de vaardigheid om mooi te schrijven behouden.

Stap 3

Als u besluit om uitnodigingen bij een drukkerij te bestellen, vereenvoudigt dit uw taak om teksten te maken. Meestal heeft de printer al kant-en-klare sjablonen.

Stap 4

Zorg ervoor dat u controleert of de uitnodiging is ondertekend, zodat gasten weten met wie ze naar de bruiloft moeten gaan. Om vooraf het aantal toekomstige gasten te weten, kunt u aan het einde van de uitnodiging een naschrift over het antwoord toevoegen als u akkoord gaat.

Aanbevolen: