De Beste Trekkingen Op 1 April

Inhoudsopgave:

De Beste Trekkingen Op 1 April
De Beste Trekkingen Op 1 April

Video: De Beste Trekkingen Op 1 April

Video: De Beste Trekkingen Op 1 April
Video: 1 april... of toch niet? - EDITIE NL 2024, April
Anonim

Veel 1-aprilgrappen zijn allang alledaags en saai geworden. Om vrienden en familie te verrassen, kunt u meer originele opties kiezen. Onthoud gewoon dat grappen ongevaarlijk moeten zijn, vooral als je dierbaren grappen niet altijd goed opvatten!

De beste trekkingen op 1 april
De beste trekkingen op 1 april

Hoe speel je op een originele manier op 1 april

Een geliefde vrouw kan gespeeld worden door haar bovendien in letterlijke zin pit te geven. Koop een mooie doos, zoals die waarin ringen of oorbellen worden gegeven, zet daar een schil en presenteer aan je geliefde met de woorden "Elke vrouw zou dit moeten hebben."

Wees voorzichtig: als een meisje al heel lang op sieraden van je wacht, of nog meer op een huwelijksaanzoek, kan zo'n grap haar ernstig van streek maken. In dit geval moet je zeker een tweede doos met een echt geschenk voorbereiden.

Een goede, zij het nogal moeilijke, optie kan een "thuisrestaurant" zijn. Bied je familie een menu aan met grappige gerechten: bijlpap, braadpan gemaakt van gekauwde papieren klontjes, enz. Maak voor de grap een paar gerechten die er uitzien als het eten op het menu, maar in feite heel eetbaar blijken te zijn. Een andere, eenvoudigere versie van deze grap is om je dierbaren uit te nodigen in een restaurant en eerst de ober te vragen om het "speciale" menu dat je hebt bereid te serveren. Het zal vooral grappig zijn als een medewerker van het etablissement de gerechten begint te prijzen die je hebt uitgevonden.

Originele aprilgrappen voor collega's

Als je bazen achter grappen staan, versier dan op 1 april de deuren van de meeste kantoorruimtes met grappige borden. Op de toiletdeur kunt u bijvoorbeeld een blad bevestigen met het opschrift "Vergaderruimte" en op de deur van de rookruimte - "Vergaderruimte".

Je kunt niet alleen inscripties gebruiken, maar ook grappige tekeningen. Als u niet goed bent in tekenen, drukt u gewoon de juiste afbeeldingen af op een printer.

's Ochtends of 's middags kunt u wat 'werk' doen op de computers van uw collega's. Optische muizen kunnen van onderaf worden gelijmd met isolatietape, of je kunt de bewegingssnelheid van de cursor en de knoptoewijzingen wijzigen in de instellingen. Bovendien kunnen de muis en het toetsenbord worden vervangen door "analogen" van karton - dit is ongevaarlijk en erg grappig. Je kunt ook voorzichtig over de monitor plakken met stickers, nadat je eerder op elk van hen korte grappige grappen hebt geschreven.

Als er veel werknemers in hetzelfde kantoor zijn en ze gebruiken allemaal een draadloze muis, neem dan even de tijd om alle muizen om te wisselen. Tegelijkertijd is het raadzaam om alles discreet te doen, zodat niemand u verdenkt. Dan kun je op voet van gelijkheid met iedereen perplex staan en zelfs deelnemen aan "problemen oplossen".

Aanbevolen: