Hoe Maak Je Een Polyethyleen Wintertent?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Polyethyleen Wintertent?
Hoe Maak Je Een Polyethyleen Wintertent?

Video: Hoe Maak Je Een Polyethyleen Wintertent?

Video: Hoe Maak Je Een Polyethyleen Wintertent?
Video: Subnautica - How To Get Polyaniline - Very Easy 2024, April
Anonim

Ondanks de enorme verscheidenheid aan modellen voor ijsvistenten die worden verkocht in winkels voor kampeeruitrusting, proberen vissers hun eigen ontwerpen te ontwerpen. En het komt voort uit de wens om een lichtgewicht, quick-release tent te hebben, voor de vervaardiging waarvan plasticfolie het beste past.

Hoe maak je een polyethyleen wintertent?
Hoe maak je een polyethyleen wintertent?

Noodzakelijk

  • - Polyethyleenfilm;
  • - stroken zeildoek;
  • - duct tape;
  • - rits;
  • - naaimachine.

instructies:

Stap 1

De constructieve oplossing voor een zelfgemaakte tent is vrij eenvoudig. Het bestaat uit vier staanders bedekt met een luifel gemaakt van polyethyleenfolie. De ingang van zo'n tent is gemaakt met een ritssluiting. De onderdelen zijn verbonden door bussen, waarvan het ene uiteinde wordt ingedrukt en het andere in de buis gaat. Oude duraluminium skistokken zijn ideaal voor verticale stokken. Ze zijn bevestigd aan het bovenste scharnier door middel van een veerslot.

Stap 2

Maak een frame van het formaat dat je nodig hebt, plaats de rekken op de vereiste afstand en verbind de uiteinden met een gewoon snoer.

Stap 3

Naai een luifel van stroken zeildoek en plasticfolie, waarvan de dikte minimaal 0,2-0,3 mm moet zijn. Om dit te doen, naait u de stroken zeildoek vooraf op een naaimachine en bouwt u daaruit een bovenste dop die het scharnier bedekt. Het is het beste om kant-en-klare canvasstroken op het frame zelf te vegen, waarna u ze op een typemachine kunt naaien. Hiervoor kun je het beste nylondraad gebruiken.

Stap 4

Trek de afgewerkte canvasbasis over het frame en veeg het polyethyleen en de ritsen ernaartoe en naai ze tenslotte op een naaimachine. Voor extra bevestiging van de luifel aan het frame moeten touwtjes worden genaaid tegen elke breuk van de rekken en hun onderkant. Vergeet bij het naaien van de film niet de tape aan de binnenkant te plaatsen en de machine zelf op de grootste trede te zetten. Aan de bovenzijde van de luifel wordt polyethyleen opgevangen en afgesloten met een dop van dezelfde folie of een stuk zeildoek, waarna het door middel van een vleugelbout wordt vastgeklemd.

Stap 5

Naai de lussen aan de onderkant van de luifel vast. In de toekomst zullen ze nodig zijn om de tent te beveiligen. Er worden spelden in gestoken, die op hun beurt in het ijs worden gedreven. Naai de afgewerkte luifel aan het scharnier.

Aanbevolen: