Zo Breng Je Je Herfstvakantie Door

Inhoudsopgave:

Zo Breng Je Je Herfstvakantie Door
Zo Breng Je Je Herfstvakantie Door

Video: Zo Breng Je Je Herfstvakantie Door

Video: Zo Breng Je Je Herfstvakantie Door
Video: Vanessa Paradis - Joe Le Taxi (Clip Officiel remasterisé) 2024, April
Anonim

De herfstvakantie begint op de meeste scholen midden oktober - een tijd waarin leerlingen een pauze kunnen nemen van het drukke leerritme, waar ze na drie zomermaanden zo moeilijk in komen. Natuurlijk streven veel ouders en leraren ernaar om ervoor te zorgen dat schoolkinderen tijdens de herfstvakantie het contact met het onderwijsproces niet verliezen, nieuwe kennis en indrukken opdoen, en niet alleen tv kijken en wandelen. Hoe kunt u uw herfstvakantie niet saai en winstgevend doorbrengen?

Zo breng je je herfstvakantie door
Zo breng je je herfstvakantie door

instructies:

Stap 1

Reizen. Ouders plannen vaak gezinsvakanties tijdens de herfstvakantie. In warme landen is het op dit moment niet zo heet en in Europa is er aangenaam herfstweer. Als het budget niet hoog is, kun je een klassenreis organiseren, bijvoorbeeld langs de Gouden Ring of gewoon naar een kindergezondheidskamp. Een verandering van omgeving, sightseeing, het bijwonen van entertainment en het ontmoeten van nieuwe mensen zullen ongetwijfeld veel indrukken achterlaten bij kinderen.

Stap 2

Doe iets nuttigs. Interessant handwerk wordt toegejuicht, omdat het onwaarschijnlijk is dat een schoolkind graag dozen voor een schoolkantine of, laten we zeggen, een kas knalt. Maar om deel te nemen aan de restauratie van een binnenplaats of een speeltuin, nieuwe glijbanen, banken, tuinhuisjes te maken, de zondagsschool te helpen bij de restauratie - zo'n nobel werk wordt altijd hoog gewaardeerd. Oudere schoolkinderen kunnen deelnemen aan de acties van het naleven van verkeersregels "Chauffeur, wees attent!"

Stap 3

Heb leuke activiteiten. In de jaren 90, tijdens de herfstvakantie, waren herfstballen populair en geliefd, toen schoolkinderen verhalen uit het schoolleven konden vertellen en laten zien, hun talenten konden laten zien. De schoolkinderen van tegenwoordig zijn natuurlijk veeleisender geworden op het gebied van amusement. Interessante spellen zoals "Wat? Waar? Wanneer?" met kinderen van een andere school (probeer het eens zonder vragen uit het schoolcurriculum), een voetbalwedstrijd, een school KVN verzamelen veel deelnemers en toeschouwers onder de leerlingen. Het belangrijkste is dat het kind zich betrokken voelt bij een gemeenschappelijk doel dat de eer van de school verdedigt, zelfs als hij alleen posters aan het tekenen is ter ondersteuning van zijn team. Je kunt een weekje rust plannen om interessante museumtentoonstellingen in je stad te bezoeken, herdenkingsevenementen of ontmoetingen te houden met eervolle inwoners van de stad, 'grootmoeders'-bijeenkomsten te organiseren met een eerlijke verkoop van dingen die door kinderen zijn gemaakt. En het geld kan worden gedoneerd aan een weeshuis of parochieschool. In de regel reageren kinderen gretig op dergelijke acties.

Stap 4

Herfstbladeren maken zulke mooie ambachten en schilderijen! Droog ze samen met je kind tussen de pagina's van oude boeken en maak daarna prachtige composities. Trouwens, de competitie van composities van herfstbladeren kan een schoolwedstrijd worden gemaakt en geniet van de vlucht van de verbeelding van uw kinderen. Het is heel interessant, opwindend en onthult vaak zulke talenten!

Aanbevolen: