Hoe Gooi Je Een Boemerang?

Inhoudsopgave:

Hoe Gooi Je Een Boemerang?
Hoe Gooi Je Een Boemerang?

Video: Hoe Gooi Je Een Boemerang?

Video: Hoe Gooi Je Een Boemerang?
Video: Boemerang werpen hoe doe je dat 2024, Mei
Anonim

Als je een boemerang hebt gekocht, moet je erachter komen hoe dit ding werkt en leren hoe je correct kunt werpen. Hier is echter niets moeilijks aan, er zou verlangen en ruimte zijn.

Hoe gooi je een boemerang?
Hoe gooi je een boemerang?

Noodzakelijk

  • - boemerang,
  • - open ruimte.

instructies:

Stap 1

Kies eerst een site waar je leert omgaan met een boemerang. Zoek een stadion, speeltuin, woestenij met een diameter van minimaal 40-50 meter. Sport nooit op drukke plaatsen waar een boemerang iemand gemakkelijk kan verwonden. De persoon die de boemerang gooit, moet zich strikt in het midden van het gekozen gebied bevinden. Het traject van de boemerang is als een acht - eerst beschrijft het een lus voor je, dan achter je rug. Omdat je strikt in het midden zit, bescherm je jezelf tegen mogelijke verwondingen.

Stap 2

Voel de boemerang goed. In de regel is een van de zijden plat en de andere convex. De bolle kant tijdens de vlucht moet naar de hemel gericht zijn. Houd de boemerang bij de punt (niet meer dan 3 cm in de hand) tussen duim, middel- en wijsvinger vast. Deze greep is handig voor een licht werktuig. Een zware boemerang kun je het beste in een vuist houden. In dit geval moet de duim tegen de bolle kant van de boemerang worden gedrukt.

Stap 3

Veel beginners proberen een boemerang parallel aan de grond te lanceren. En je moet precies het tegenovergestelde doen. Het moet bijna loodrecht op de horizon staan, met een lichte helling naar rechts. Anders zal de boemerang eenvoudig scherp omhoog vliegen en onmiddellijk naar beneden vallen.

Stap 4

De worp moet sterk en scherp zijn. Een boemerang moet immers niet alleen van je wegvliegen, maar ook terugkeren. Als de worp niet sterk genoeg was, zal de boemerang ergens op het veld vallen en krijg je niet het verwachte effect. Het gereedschap moet worden opgevangen met een meppende beweging van de handpalmen die horizontaal op elkaar zijn geplaatst.

Stap 5

Denk aan de wind. In principe kun je bij een windsnelheid van 2 m/s een boemerang gooien. Richt het naar de wind, iets naar rechts van zijn beweging. Maar voor beginners is het beter om helemaal af te zien van een dergelijke onderneming. De vaardigheid om een boemerang te hanteren bij winderig weer komt met ervaring.

Aanbevolen: