Hoe Breng Je Een Familiedag Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Familiedag Door?
Hoe Breng Je Een Familiedag Door?

Video: Hoe Breng Je Een Familiedag Door?

Video: Hoe Breng Je Een Familiedag Door?
Video: Different Text Types 2024, Mei
Anonim

In ons land werd in 2008 de Dag van Familie, Liefde en Trouw ingevoerd en krijgt sindsdien steeds meer aandacht van Russen. Zoals de geschiedenis zegt, toonden Peter en Fevronia van Murom meer dan 780 jaar geleden een voorbeeld van trouw naast elkaar bestaan en werden voor het nageslacht de personificatie van trouw, liefde en sterkte van familiebanden.

Hoe breng je een familiedag door?
Hoe breng je een familiedag door?

instructies:

Stap 1

De datum van 8 juli werd als gunstig beschouwd voor het creëren van een gelukkige familiehaard. Als je serieus nadenkt over een huwelijk of huwelijk, volg dan het voorbeeld van veel orthodoxe christenen en maak deze heldere gebeurtenis op de Dag van Familie, Liefde en Trouw. Op 8 juli hoor je steeds vaker verlovingsaanbiedingen en op deze dag vinden er veel huwelijksceremonies plaats.

Stap 2

Ga met je geliefde naar het thuisland van Peter en Fevronia zelf - in Murom. Deze belangrijke datum wordt daar op grote schaal gevierd. In Murom vindt misschien elk paar op 8 juli rust naar hun zin, en tegelijkertijd zullen ze veel interessante dingen leren uit het leven van de trouwe beschermheren van de vakantie. Trouwens, het uitnodigen van je geliefde of geliefde op Murom op 8 juli is een zeker teken dat je relatie binnenkort zal uitgroeien tot een familie-unie.

Stap 3

Jonge mannen moeten niet zuchten over hun geheime liefde en raden naar kamille, het is beter om een boeket van deze delicate bloemen rechtstreeks aan de onruststoker van je rustige leven te geven. De meeste vrouwen zijn gek op kamilleboeketten, bovendien is deze specifieke bloem een symbool geworden van de dag van familie, liefde en trouw.

Stap 4

Een gezellig café, een strand, een picknick aan het meer, een vlucht naar Parijs - het maakt niet uit waar en hoe je deze dag doorbrengt, het belangrijkste is dat liefdevolle mensen samen zijn op de Dag van Familie, Liefde en Trouw. Als je nergens of niemand hebt om de feestdag te vieren, denk dan aan je familieleden of de mensen die je familie noemt en breng deze dag met hen door, bijvoorbeeld door aan dezelfde tafel te zitten.

Aanbevolen: