Buitenspellen Voor Het Bedrijf

Inhoudsopgave:

Buitenspellen Voor Het Bedrijf
Buitenspellen Voor Het Bedrijf

Video: Buitenspellen Voor Het Bedrijf

Video: Buitenspellen Voor Het Bedrijf
Video: Buitenspellen | Mexicaantje leuk spel voor op het schoolplein 2024, Mei
Anonim

Picknickspellen zullen je vakantie nog leuker en interessanter maken, vooral als je gaat picknicken in een groot bedrijf. In de natuur kun je sporten of intellectuele spellen spelen waarvoor geen speciale uitrusting nodig is.

Spelletjes en openluchtrecreatie
Spelletjes en openluchtrecreatie

Tijdens een picknick in de natuur kunnen veel spelletjes, quizzen, prijsvragen of wedstrijden worden georganiseerd. Als je met een groep van meerdere mensen naar het bos bent gegaan, kun je zelfs zonder sport- en speluitrusting je vrije tijd diversifiëren met verschillende soorten plezier en games bedenken voor een bedrijf van elke leeftijdscategorie.

Formule 1

De deelnemers zitten naast elkaar. U kunt bijvoorbeeld een net in een kring rond het vuur hangen. Het doel van het spel is om de winnaar van de race te worden. Deelnemers moeten twee teams onthouden:

1. Vroom-mm-mm (het geluid van een snelle raceauto).

2. En-en-en-en (het geluid van het remmen van de auto, vergelijkbaar met een piep).

Om de auto in een racecirkel te starten, moet je een richting kiezen - met de klok mee of tegen de klok in. De eerste speler start de auto, draait zich om naar zijn buurman en zegt "vroom-mm-mm" tegen hem. De persoon naar wie de auto is gelanceerd, kan de auto verder in een cirkel sturen - draai naar de volgende buurman en zeg "Vroom-mm-mm". Of het kan het stoppen en terugdraaien, hiervoor moet je je omdraaien naar de draagraket en "en-en-en-en" zeggen, nu verandert de auto van richting.

Dat wil zeggen, "vroom-mm-mm" moet worden gesproken in het gezicht van degene die de race voortzet, en "en-en-en-en" moet worden gesproken in het gezicht van degene van wie de auto "gaat" " voor jou, als je van richting wilt veranderen.

Degene die in de war raakt, wordt uit het spel geëlimineerd:

1. Als hij een fictieve auto in dezelfde richting passeert, keert hij zich naar zijn buurman en zegt niet "vroom-mm-mm", maar "en-en-en-en".

2. Verander de richting van de race, draai je naar de persoon die de auto stuurde en zeg hem "vroom-mm-mm" in plaats van "en-en-en-en".

Om te voorkomen dat het spel bij de picknick te lang duurt, kun je een tijdslimiet voor de race invoeren. Bijvoorbeeld 10 of 15 minuten. Deelnemers die gedurende deze tijd niet zijn vertrokken, worden tot "Schumachers" verklaard en spuiten elkaar uit flessen met geselecteerde dranken (het kan gewoon water zijn).

Speurtocht

Dit spel vereist geen speciale uitrusting. Je hoeft alleen maar een paar prijzen te bedenken voor de winnaars. De prijs kan elk item of iets eetbaars zijn, zoals een chocoladereep of een pak heerlijke koekjes, sap of een fles alcoholische drank. Over het algemeen hangt het allemaal af van je verbeeldingskracht.

Prijzen moeten worden verborgen op plaatsen die moeilijk te vinden zijn. Je kunt tips op stukjes papier schrijven en ze ook verbergen. Als de deelnemers aan de zoektocht eerst grappige aanwijzingen vinden, en pas daarna hun prijs, kan de zoektocht een echt avontuur worden.

Springen op drie poten

Dit buitenspel is goed voor een gezelschap van minimaal vier personen. Voor de start van de sprongen wordt een platform geselecteerd waarop de start- en finishplaats is aangegeven. Het springpad hoeft niet recht te zijn.

De spelers moeten zich in paren verdelen, daarna moet elk paar de benen vastbinden (het rechterbeen van de ene deelnemer is vastgebonden aan het linkerbeen van de andere deelnemer).

Paren met gebonden benen moeten van begin tot eind komen zonder te vallen. De winnaar is het koppel dat het pad sneller heeft afgelegd.

Aanbevolen: