Hoe Word Je Een Cheese Runner In Engeland?

Inhoudsopgave:

Hoe Word Je Een Cheese Runner In Engeland?
Hoe Word Je Een Cheese Runner In Engeland?

Video: Hoe Word Je Een Cheese Runner In Engeland?

Video: Hoe Word Je Een Cheese Runner In Engeland?
Video: 10 FASTEST PEOPLE IN THE WORLD 2024, Mei
Anonim

Elk jaar wordt eind mei in Engeland een originele wedstrijd gehouden - "kaasraces". Veel mensen komen samen in het kleine dorpje Brockworth in Gloucestershire om deel te nemen aan deze onvergetelijke en onderscheidende show.

Hoe word je een Cheese Runner in Engeland?
Hoe word je een Cheese Runner in Engeland?

Noodzakelijk

  • - documenten voor visumverwerking;
  • - toegang tot internet;
  • - reisbureaudiensten.

instructies:

Stap 1

De wedstrijd wordt gehouden op de laatste maandag van mei. Een kop kaas rolt de heuvel af, waarna duizenden mensen er achteraan rennen. De winnaar is degene die haar als eerste inhaalt. Voor deelname aan de Kaasrace zijn geen tickets of andere vergunningen nodig. Houd er rekening mee dat de autoriteiten deze wedstrijd herhaaldelijk hebben verboden, omdat er veel mensen gewond raken tijdens deze wedstrijd. Desalniettemin, zelfs in het geval van een verbod, vindt het evenement nog steeds plaats - zij het onofficieel. Aan de voet van de heuvel zijn altijd artsen aanwezig om de gewonden te helpen.

Stap 2

Om deel te nemen aan de Cheese Race, moet u eerst beslissen hoe u naar Engeland gaat. U kunt gebruik maken van de diensten van een reisbureau of privé reizen. In het eerste geval heb je minder gedoe met een visum, aangezien dit wordt afgehandeld door een reisbureau. Als u besluit om alleen te reizen, vraag dan een visum aan bij een van de Britse consulaten. Ze bevinden zich op het grondgebied van de Russische Federatie op de volgende adressen: pl. Proletarische Dictatuur 5, St. Petersburg, 193214, tel. (812) 3203200; Smolenskaya-dijk, 10, Moskou, 121099, tel. 9567200; Bolshaya Sadovaya 10-12, Rostov aan de Don, 344008, tel. (8632) 676877. Adressen en telefoonnummers van consulaire missies in Yekaterinburg, Vladivostok en Novorossiysk zijn te vinden op internet.

Stap 3

Zorg ervoor dat je van tevoren je hotelkamer boekt, dit is ook nodig voor het verkrijgen van een visum. Houd er rekening mee dat er door de toestroom van toeristen tijdens de kaasgevechten grote problemen kunnen ontstaan met het vinden van accommodatie. Geschikte accommodatiemogelijkheden zijn te vinden op de websites van reisbureaus.

Stap 4

Rechtstreeks van Moskou naar Gloucester kunt u alleen met de trein komen. Om de meest geschikte route te kiezen, gaat u naar de site "Routes.ru". Klik op de link "Planning, tickets", voer in de voorgestelde velden de naam van het vertrekpunt in (bijvoorbeeld "Moskou"), evenals de bestemming ("Gloucester"). Na het aanvinken van de vakjes van de benodigde vervoersmiddelen, stelt u de vertrekdatum in en klikt u op de knop "Zoeken". Als je gebruik wilt maken van luchtvervoer, kijk dan op de websites van de luchtvaartmaatschappijen naar de meest optimale routeoptie.

Aanbevolen: