Hoe Het Nieuwe Jaar In Engeland Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar In Engeland Te Vieren?
Hoe Het Nieuwe Jaar In Engeland Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar In Engeland Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar In Engeland Te Vieren?
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, Maart
Anonim

Hoe minder tijd er is voor de nieuwjaarsvakantie, hoe vaker mensen beginnen na te denken over waar en hoe het begin van het nieuwe jaar te vieren. Tegenwoordig wordt feesten ergens in het buitenland erg populair, bijvoorbeeld in Engeland, waar je de hele sfeer van oude tradities kunt voelen en levendige emoties kunt krijgen.

Hoe het nieuwe jaar in Engeland te vieren?
Hoe het nieuwe jaar in Engeland te vieren?

instructies:

Stap 1

In feite is het nieuwe jaar op het grondgebied van dit land geen primaire feestdag, aangezien Kerstmis veel belangrijker is voor de inwoners van Foggy Albion. Maar niettemin vindt u hier de mogelijkheid om een prachtige oudejaarsavond door te brengen volgens oude tradities.

Het eerste dat u moet weten over Engelse tradities, is dat Nieuwjaar een feestdag is voor goede vrienden die heel belangrijk zijn in uw leven. Het is ook niet gebruikelijk om hier cadeaus te geven, aangezien alles al op de vooravond van kerstavond is gepresenteerd.

Stap 2

Voordat deze belangrijke dag begint, moet je het huis zorgvuldig schoonmaken en alle onnodige en oude dingen weggooien om plaats te maken voor nieuwe en gewenste dingen. Probeer ook alle belangrijke zaken af te ronden, want het wordt als een slecht voorteken beschouwd om het komende jaar een hoop onopgeloste problemen met je mee te "slepen". De viering vindt plaats tijdens een gezellig feest.

Stap 3

Zodra de klok slaat, moet je de deur meteen wagenwijd openzetten. De Britten geloven dat dit is hoe het nieuwe jaar in huis komt. Het is heel fijn als de woning ook een achterdeur heeft. Open het in dit geval ook om het oude jaar met alle mislukkingen los te laten.

Stap 4

De Britten vinden het bord, dat wordt geassocieerd met de eerste persoon die het huis binnenkomt na nieuwjaar, erg belangrijk. Er wordt aangenomen dat hij het is die je toekomst zal beïnvloeden, vooral materiële rijkdom. Het is raadzaam dat de persoon die uw huis bezoekt u een geschenk brengt - een glas kristalhelder water of een stuk steenkool. In dit geval kunt u er zeker van zijn dat volgend jaar heel gelukkig voor u zal zijn.

Stap 5

Overigens kunt u deelnemen aan de oogstprognose. Als het bijvoorbeeld regent op oudejaarsavond, zal de oogst erg slecht zijn.

Stap 6

Voor het nieuwe jaar moet je zeker aan al je familieleden en vrienden een mooie en heldere nieuwjaarskaart cadeau doen. Trouwens, het was op het grondgebied van Engeland dat deze traditie begon, omdat hier in 1794 de eerste vakantiekaart werd gemaakt.

Stap 7

Als u niet precies weet waar u heen moet, dan is de stad Leeds de beste plaats om het nieuwe jaar te vieren, waar deze feestdag van groot belang is.

Aanbevolen: