Welke Feestdagen Worden Er In April Gehouden In Engeland En Amerika?

Inhoudsopgave:

Welke Feestdagen Worden Er In April Gehouden In Engeland En Amerika?
Welke Feestdagen Worden Er In April Gehouden In Engeland En Amerika?

Video: Welke Feestdagen Worden Er In April Gehouden In Engeland En Amerika?

Video: Welke Feestdagen Worden Er In April Gehouden In Engeland En Amerika?
Video: "The Great Reset is gedoemd te falen" - Willem Engel en Paul Frijters 2024, April
Anonim

De feestdagen die hier gevierd worden, zeggen veel over de eigenaardigheden van de cultuur van Engeland en Amerika. En aangezien de tradities en gebruiken voor de Britten en Amerikanen van groot belang zijn, besteden ze voldoende aandacht aan de feestdagen.

Welke feestdagen worden er in april gehouden in Engeland en Amerika?
Welke feestdagen worden er in april gehouden in Engeland en Amerika?

instructies:

Stap 1

Op 1 april vieren de Britten en Amerikanen, net als veel andere wereldbewoners, 1 april of 1 april. Het vieren van gelach en grappen is niet officieel en staat niet op de kalenders, maar het is populair over de hele wereld, en Engeland en Amerika zijn geen uitzondering. Deze dag wordt hier op dezelfde manier gehouden als in veel andere delen van de planeet, want overal zijn de belangrijkste kenmerken van 1 april plezier, vreugde, grappen en een goed humeur.

Stap 2

Een van de meer ongebruikelijke Amerikaanse tradities is het havermoutfestival. Het vindt plaats op de tweede vrijdag van april. Een dag gewijd aan pap wordt gevierd in de stad St. George, South Carolina, waar het festival gepaard gaat met leuke muziek, wedstrijden en dansen. Wie wil, kan op deze feestdag niet alleen havermout proeven, maar ook verschillende andere gerechten met havermout.

Stap 3

Zo'n feestdag als Internationale Dag van de Aarde bestaat in alle uithoeken van de wereld. In Amerika en Engeland worden acties en evenementen gehouden die gewijd zijn aan milieuproblemen, evenals landschapsarchitectuur en landschapsarchitectuur van binnenplaatsen, straten en vooral parken. De geschiedenis van deze feestdag wordt geassocieerd met de beheerder van de staat Nebraska J. Sterling Morton, die later de minister van Landbouw werd. Hij was het die in 1882 de organisator van Tree Day werd en vanaf dat moment wordt deze feestdag gevierd op 22 april, ter ere van Mortons verjaardag.

Stap 4

Pasen, een traditionele christelijke feestdag, wordt zowel in Amerika als in Engeland gevierd. Deze kerkelijke feestdag gewijd aan de opstanding van Jezus gaat gepaard met een kerkdienst, waarbij christenen komen met versierde eieren, paaskoekjes en kwark Pasen. Na een bezoek aan de tempel feliciteren mensen elkaar met de opstanding van Christus, eten ze feestelijke lekkernijen.

Stap 5

Op 21 april in Engeland wensen alle kranten, radio- en televisiestations Elizabeth II een gelukkige verjaardag. Deze feestdag wordt zelfs twee keer gevierd, want De traditionele verjaardag van de vorst wordt ook gevierd op de derde zaterdag van juni.

Stap 6

De feestdag ter ere van de beschermheilige van Engeland, St. George, vindt plaats op 23 april Op deze dag dragen de Britten rode rozen, zingen nationale liederen, de feesttafel bestaat uit traditionele Engelse gerechten: rosbief, Yorkshire pudding, worst in deeg, enz.

Stap 7

In 1975, op 30 april, verliet de laatste Amerikaanse militair Zuid-Vietnam na het einde van de oorlog. 30 april wordt in de Verenigde Staten gevierd als de dag van de veteraan uit de Vietnamoorlog. Deze datum is voor de mensen van Amerika een symbool geworden van het algemene verdriet en de pijn van het verlies van echtgenoten, vaders en zonen die deelnamen aan de onafhankelijkheidsoorlog in Vietnam.

Aanbevolen: