Zo Maak Je De Perfecte Zomerpicknick

Inhoudsopgave:

Zo Maak Je De Perfecte Zomerpicknick
Zo Maak Je De Perfecte Zomerpicknick

Video: Zo Maak Je De Perfecte Zomerpicknick

Video: Zo Maak Je De Perfecte Zomerpicknick
Video: 7 MOOIE ZOETE ZUSJES VLECHTEN MAKEN! [1 Minuut Vlecht Tutorial] ♥DeZoeteZusjes♥ 2024, Mei
Anonim

Een picknick is zo leuk! Ik vind het heerlijk om vrienden buiten te ontmoeten, in het park, op het strand om te genieten van het heerlijke weer in deze tijd van het jaar. Deze zomer is het weer meer dan ooit bevorderlijk voor actieve, gezonde recreatie, dus je hebt een geweldige kans om met vrienden op het groene gazon te zitten en de schoonheid van dineren in de frisse lucht te voelen.

Zo maak je de perfecte zomerpicknick
Zo maak je de perfecte zomerpicknick

Laten we eerst beslissen waarmee we naar de picknick gaan. Om dit te doen, hebben we iets nodig om voedsel in te brengen. Er zijn speciale picknickmanden te koop, maar ik heb gekozen voor een traditionele rieten mand. Zoek er een die genoeg ruimte heeft voor eten en al het andere dat je nodig hebt - borden, glazen, bestek, een mes en een kurkentrekker. Voor een mooie, klassieke setting gebruik je een deken om snacks op te leggen en om zelf op te zitten. Op de grond zitten, zelfs in de zomer, kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid.

Hier zijn twee van mijn beste sandwichrecepten voor buiten.

Broodje Gebakken Gerookte Zalm

Ingrediënten:

- volkoren brood, - smeltkaas, - gehakte gerookte zalm,

- gesneden tomaten, - Rode ui;

- een stukje boter.

Kook methode

Smeer gesmolten kaas op het brood en beleg met een laagje zalm, vervolgens gesnipperde ui en bestrooi met dun gesneden tomaten erop. Rooster de sandwich tot de kaas gesmolten is. Om warm te blijven, wikkelt u gekookte sandwiches in vetvrij papier en vervolgens in folie.

Tortillasalade

Dit is niet echt een boterham, maar desalniettemin doet het uitstekend werk met zijn hoofdtaak - het stillen van de honger, die vooral vordert in de natuur.

Ingrediënten:

- tortilla, - blauwe kaas, - mayonaise, - Kalkoen, - tomaten, - spek, - rucola.

Kook methode

Bak het spek krokant, plet de blauwe kaas op een tortilla en garneer met mayonaise. Voeg vervolgens de kalkoen, tomaat, spek en rucola toe. Het blijft om alles op te rollen en klaar!

Dessert en drankjes

Het kost niet veel moeite om een picknickdessert te maken. Je favoriete koekje is hiervoor voldoende. Als je geen tijd hebt om het te bakken, koop het dan in de winkel. Een fles goede wijn of frisdrank heb je zeker nodig. Nu heb je alles wat je nodig hebt om met vrienden en familie van het buitenleven te genieten.

Lekker picknicken!

Aanbevolen: