Zo Plan Je De Perfecte Picknick

Inhoudsopgave:

Zo Plan Je De Perfecte Picknick
Zo Plan Je De Perfecte Picknick

Video: Zo Plan Je De Perfecte Picknick

Video: Zo Plan Je De Perfecte Picknick
Video: Hoe de perfecte picknick plannen? 2024, Mei
Anonim

Hoe teleurstellend het ook is om toe te geven, openluchtrecreatie is niet altijd aangenaam te noemen. Insectenbeten, schaafwonden en zonnebrand zijn niet ongewoon tijdens een picknick. Laten we eens kijken hoe we de bijwerkingen van zo'n vakantie tot niets kunnen verminderen.

Zo plan je de perfecte picknick
Zo plan je de perfecte picknick

Noodzakelijk

rugzak, EHBO-doos, mes, telefoonbatterij, vuilniszakken, zaklamp, reserveschoenen, cellofaan regenjas

instructies:

Stap 1

We halen de rugzak op.

Een picknickmand is niet het beste idee, sterker nog, het is alleen goed voor een fotoshoot. Wat je nodig hebt is een rugzak: comfortabel, met brede banden en een buitenvak, zodat de noodzakelijke kleine dingen bij de hand zijn.

Als je een dag gaat picknicken, is 1,5-2 liter schoon drinkwater voldoende, maar als je van plan bent een lange wandeling van meerdere dagen te maken en je weet waarschijnlijk dat je onderweg een vertrouwde bron tegenkomt, voel je dan vrij om een filtersysteem in te slaan. Het zal u toelaten niet te veel met u mee te slepen. Neem niet te veel eten mee, want het kan onderweg bederven. Probeer je te beperken tot wat nodig is.

Zorg ervoor dat u een EHBO-doos meeneemt, die allergiepillen, een universeel antisepticum, een pleister, een verdovingsmiddel, een breed verband, actieve kool en panthenol moet bevatten.

Ook inbegrepen zijn een opvouwbaar multifunctioneel mes, vuilniszakken om zelf op te ruimen, een reservebatterij voor je telefoon, een zaklamp en een extra paar schoenen.

Stap 2

Doe voorzichtig.

Houd bij het kiezen van een picknickplaats rekening met de gevaren die op u kunnen wachten. Bouw bijvoorbeeld niet te dicht bij de tent een vuur; eet geen onbekende bessen; maak geen plotselinge bewegingen bij het ontmoeten van wilde dieren, enz.

Stap 3

Kleed je passend voor de plaats en gelegenheid.

Hoge hakken en skinny jeans zijn niet de beste keuze voor een reis naar de natuur. Geef de voorkeur aan sportkleding en schoenen, en neem een cellofaan regenjas mee voor het geval dat. Vergeet ook de zonnebril niet, die uw ogen niet alleen tegen de zon beschermt, maar ook tegen stof en muggen.

Stap 4

Bereid alleen bewezen voedsel voor.

Als je geen ervaren paddenstoelenplukker bent die het bos als zijn broekzak kent, tart het lot dan niet en kook alleen wat je mee hebt genomen. Grillen is altijd de ideale oplossing voor een picknick, maar als vlees geen deel uitmaakt van je plannen, kun je aardappelen bakken op houtskool, een groentekebab maken en alles hakken met verse groenten.

Aanbevolen: