Hoe Maak Je Een Kroon Voor De Vakantie

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kroon Voor De Vakantie
Hoe Maak Je Een Kroon Voor De Vakantie

Video: Hoe Maak Je Een Kroon Voor De Vakantie

Video: Hoe Maak Je Een Kroon Voor De Vakantie
Video: Hoe worden spiegels gemaakt? | Vragen van Kinderen 2024, Mei
Anonim

Bijna alle kleine meisjes dromen ervan om koningin te worden. Deze droom is heel goed mogelijk dankzij de vakanties die vaak op scholen worden gehouden. Bij deze ballen kun je veranderen in een sneeuw- of schaakkoningin. De kroon is het belangrijkste accessoire van elke koningin en bovendien is hij ongelooflijk eenvoudig te maken.

Hoe maak je een kroon voor de vakantie
Hoe maak je een kroon voor de vakantie

instructies:

Stap 1

Voor de kroon van de sneeuwkoningin heb je dikke witte draad, een tang en zilver klatergoud nodig. Vervolgens wordt een tang genomen, met behulp waarvan een rond frame uit de draad wordt gebogen. Welke vorm het zal aannemen, is niet zo belangrijk, het belangrijkste is om op je verbeeldingskracht te vertrouwen. En aan het einde is het frame omwikkeld met klatergoud. Vergeet echter een klein detail niet, de kroon moet noodzakelijkerwijs passen bij de grootte van het hoofd van het kind. Daarom moet het frame zeer zorgvuldig worden gemaakt.

Stap 2

De Chess Queen-kroon kan worden gemaakt met karton, lijm en een nietmachine. Een kartonnen frame is gemaakt van verschillende lagen, die zijn bedekt met lijm of, voor het volledige vertrouwen dat ze niet uiteenvallen, worden vastgemaakt met een nietmachine. Kruidnagels worden van bovenaf gesneden. Dus de basis voor de kroon is klaar.

Stap 3

Laten we nu verder gaan met de volledige transformatie. Dit vereist iriserende folie of heldere, kleurrijke stof. De stof past van satijn of zijde. Het is echter niet nodig om alleen folie of stof te gebruiken, je kunt alles gebruiken, je hoeft alleen maar te dromen. In dit stadium is de kroon versierd met kralen, strass-steentjes of kralen. Het gekozen materiaal voor decoratie moet niet zomaar willekeurig op de kroon worden gegoten, maar moet met eenvoudige patronen komen, omdat de koningin er passend uit moet zien.

Aanbevolen: