Hoe Maak Je Een Ghilliekostuum?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Ghilliekostuum?
Hoe Maak Je Een Ghilliekostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Ghilliekostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Ghilliekostuum?
Video: How To Make A Ghillie Suit - Airsoft Adventures 2024, Mei
Anonim

Jagen, vissen, paintballen en wintersporten vereisen vaak een camouflagepak. Het moet handig, functioneel en vooral praktisch onzichtbaar zijn voor anderen, de belangrijkste taak is om je te verbergen in de omgeving. Daarom is het uiterst moeilijk om een pak in een winkel te vinden. Wij naaien zelf!

Hoe maak je een ghilliekostuum?
Hoe maak je een ghilliekostuum?

instructies:

Stap 1

Neem een oude camouflagestof en knip in stroken van 15-20 cm lang, wissel de breedte van de stroken af van 3 tot 8 cm U kunt ook effen stoffen gebruiken (zwart, bruin en groen), scheid ze gewoon op kleur.

Stap 2

Bereid een oud shirt en broek voor, het is beter als ze van een militair type zijn. Een lange jas kan ook een goede basis zijn voor een camouflagepak. Naai de voorbereide kaki-patches op de broek en het shirt.

Stap 3

Wissel regelmatig van kleur: hoe chaotischer, hoe natuurlijker het pak eruit zal zien in het bos. Als het om de een of andere reden onmogelijk is om strepen op de broek te naaien, moet de jas worden verlengd. Doe dit met een mesh, aannaai en weven camouflage elementen erin. Het gaas mag niet gemaakt zijn van vislijn, bij voorkeur nylon.

Stap 4

Let op de hoofdtooi: een zwarte gebreide muts doet het prima als basis. Er kunnen stukken stof op worden genaaid, niet noodzakelijk stroken.

Het heeft geen zin om schoenen te maskeren, pak een donkergroene of zwarte versie van de laarzen. Professionele jagers geven de voorkeur aan veterschoenen.

Aanbevolen: