Hoe Maak Je Een Vampier?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Vampier?
Hoe Maak Je Een Vampier?

Video: Hoe Maak Je Een Vampier?

Video: Hoe Maak Je Een Vampier?
Video: Vampier Tanden | Cosplay 101 2024, April
Anonim

Verkleedkleding is altijd leuk, maar winkels bieden niet altijd precies wat je zoekt. Heel vaak zijn er fancy jurken voor kinderen in winkels, maar voor een volwassene is het erg moeilijk om een outfit te vinden. Dit betekent dat je een pak met je eigen handen moet maken. Bijvoorbeeld een vampierkostuum.

Hoe maak je een vampier?
Hoe maak je een vampier?

Noodzakelijk

  • - Zwart shirt
  • - zwarte broek
  • - zwarte mantel

instructies:

Stap 1

Om een vampier te maken, moet je een outfit kiezen. Een zwart overhemd en een zwarte broek passen bij een man. Als de stof synthetisch en glanzend is, ontstaat er een fantastisch effect. Voor een vrouw is het natuurlijk het beste om een zwarte jurk te dragen. Het is goed als het is versierd met glitters, pailletten, strass-steentjes. De lengte van de jurk is niet zo belangrijk. Het belangrijkste is gemak. Een lange jurk, die het silhouet benadrukt, zal gedachten inspireren over de heldin van de film "Elvira - Lady of Darkness" en het beeld creëren van een verraderlijke verleidster. Een vampierkapsel moet in een middeleeuwse stijl zijn.

Stap 2

Als een man lang haar heeft, kunnen ze in een paardenstaart worden vastgebonden, maar als het haar kort is, kam dan gewoon terug en fixeer het met haargel, waardoor ze extra glans krijgen. Het is beter voor een vampiervrouw om een hoog haar met een stapel te maken en het te versieren met verschillende haarspelden met strass-steentjes of rode bloemen.

Stap 3

Het belangrijkste detail van de outfit zal een zwarte mantel zijn. Het kan uit elke lichtzwarte stof worden gesneden, eraan worden genaaid met een vlecht, en de outfit is compleet. Om de look te verbeteren, kun je gotische make-up doen voor zowel mannen als vrouwen. Om dit te doen, maak je gezicht zoveel mogelijk witter met een lichte poeder, teken je ogen met een zwart potlood. Vrouwen kleuren natuurlijk hun wimpers en lippen, mannen zouden dit niet moeten doen. Zo heb je een vampier gecreëerd. Het blijft alleen om kunstmatige hoektanden in te voegen en naar de maskerade te gaan.

Aanbevolen: