Hoe Maak Je Een Vuurdraakmasker?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Vuurdraakmasker?
Hoe Maak Je Een Vuurdraakmasker?

Video: Hoe Maak Je Een Vuurdraakmasker?

Video: Hoe Maak Je Een Vuurdraakmasker?
Video: Je eigen masker maken | Doe het zelf | Het Klokhuis 2024, Mei
Anonim

Ondanks zijn lelijke uiterlijk is dit masker gemakkelijk en eenvoudig te maken. En het effect van het verschijnen op de feestdag zal verbluffend zijn. Om het masker expressiever te maken, kun je er glitter overheen strooien en met folie over je ogen plakken.

drakenmasker
drakenmasker

Noodzakelijk

  • - dun rood karton
  • - oranje crêpepapier
  • - gele, witte en zwarte verf
  • - groene pailletten
  • - ondergoed elastisch

instructies:

Stap 1

Kopieer en knip een stuk dun karton uit volgens het patroon. Omcirkel de snijlijnen op de snuit in blauw. Dit maakt het gemakkelijker om te zien waar te snijden.

Beeld
Beeld

Stap 2

Knip gaten voor de ogen en bevestig een elastische band. Knip langs alle blauwe lijnen. Doorboor eerst het karton met het scherpe uiteinde van de schaar. Vouw langs de stippellijnen en knijp in het karton. Dit zal helpen om het masker hobbelig te maken. De neus, wenkbrauwen en ogen steken naar voren om het masker er nog erger uit te laten zien. Kleur het masker in.

Stap 3

Als de verf droog is, omcirkel je alle contouren in het zwart. Breng eventueel wat lijm aan rond de ogen en bestrooi met groene glitter.

Stap 4

Knip twee stukken crêpepapier van elk formaat: 40x12 cm (A), 40x4 cm (B), 22x26 cm (C). Snijd stukken A in de lengte in reepjes, niet tot 3 cm aan het einde. Snijd stukjes B in reepjes, niet tot het einde van 2 cm. A stukjes B - niet tot 9 cm.

Stap 5

Rol elke strook strak op aan het korte uiteinde en zet de rol vast met tape. Gebruik desgewenst twee verschillende tinten crêpepapier.

Stap 6

Plak A achter de neusgaten, B onder de wenkbrauwen en C bovenaan het masker. Trek vervolgens de stroken rond het masker recht.

Aanbevolen: