Feestelijke Tafeldecoratie Voor Pasen

Inhoudsopgave:

Feestelijke Tafeldecoratie Voor Pasen
Feestelijke Tafeldecoratie Voor Pasen

Video: Feestelijke Tafeldecoratie Voor Pasen

Video: Feestelijke Tafeldecoratie Voor Pasen
Video: 3X Vrolijk dansen voor peuters en kleuters - Pasen 2024, Mei
Anonim

De grote paasvakantie komt eraan. De gastvrouwen zullen gekleurde eieren, paastaarten, paastaarten bereiden. Je kunt creatief zijn in het ontwerpen van de feesttafel. De origineel gedecoreerde tafel zal zowel u als uw gasten in verrukking brengen.

Feestelijke tafeldecoratie voor Pasen
Feestelijke tafeldecoratie voor Pasen

instructies:

Stap 1

Een boeket paaseieren. Van gekleurde eieren kan een interessant boeket worden gemaakt. Maar aangezien gekookte kippeneieren behoorlijk zwaar zijn, kun je ofwel gekookte kwarteleitjes nemen, of het wit en de dooier uit een rauw kippenei blazen, als optie kun je proberen chocolade-eieren te nemen. Prik vervolgens het ei op houten spiesen of wegwerpsushistokjes. Plak de resulterende "bloemen" in de bloemenspons. Plaats de spons in een mand en dek af met sisal erop.

Beeld
Beeld

Stap 2

Kwarteleitjes nestelen. Sinds de oudheid is het symbool van Pasen niet alleen een ei, maar ook een gestileerd nest dat je zelf kunt maken. Weef een klein nest van dunne takjes struik of sisal en plaats een geverfd kwarteleitje in het midden. Plaats deze compositie voor elke gast op een bord.

Beeld
Beeld

Stap 3

Een boeket bloemen in een vaas versierd met kleurstoffen. Neem twee vazen - een smalle en een brede. Giet water in een smalle vaas en plaats bloemen, plaats dan een smalle vaas in een brede en versier de resterende ruimte ertussen met beschilderde eieren. Er is nog een andere optie: doe de kleurstoffen in een lage, brede vaas en plaats er bloemen tussen.

Beeld
Beeld

Stap 4

Versier de tafel met papieren kippen en kippen. Ze kunnen naast een bord worden geplaatst, vastgelijmd aan een vaas met bloemen. Je kunt klein speelgoed of chocoladefiguurtjes in de vorm van een konijn nemen en op tafel zetten.

Beeld
Beeld

Stap 5

Neem lange, flexibele takken van een struik, zet ze in een hoge vaas en hang er geverfde kwarteleitjes aan. Linten en bloemen vullen de compositie aan.

Aanbevolen: