Hoe Breng Je Een Vrijgezellenfeest Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Vrijgezellenfeest Door?
Hoe Breng Je Een Vrijgezellenfeest Door?

Video: Hoe Breng Je Een Vrijgezellenfeest Door?

Video: Hoe Breng Je Een Vrijgezellenfeest Door?
Video: Vrijgezellenfeest Joost 2024, April
Anonim

Zelfs als de bruidegom voor de bruiloft zelf niet aan het vrijgezellenfeest denkt, moedigen al zijn vrienden hem aan om dit te doen. Er wordt aangenomen dat een man, voordat hij gaat trouwen, eindelijk goed van zijn vrijheid moet genieten. In tal van films en boeken wordt het vrijgezellenfeest dan ook afgeschilderd als een regelrechte rel. In het echte leven hoeft dit mannenfeest echter niet zo te zijn, het hangt allemaal af van de smaak en wensen van de bruidegom en zijn gasten.

Hoe breng je een vrijgezellenfeest door?
Hoe breng je een vrijgezellenfeest door?

instructies:

Stap 1

Als je echt wilt binge, kun je op de oude "Hollywood" manier gaan en een stripper bellen. Het hoeft niet uit de taart te komen. Als je een entourage wilt, dan is het beter om met vrienden naar een stripclub te gaan en daar te genieten van het dansen van mooie meisjes. Houd er wel rekening mee dat geruchten over zo'n riskant vrijgezellenfeest je bruid kunnen bereiken. Zeker als je je niet beperkt tot een algemene bezichtiging van een striptease en je met een halfnaakte danseres terugtrekt in een privékamer.

Stap 2

Voor degenen die communicatie met vrienden op het vrijgezellenfeest waarderen, is het belangrijkste om elkaar te ontmoeten en te praten. Dit kan thuis, aan een gedekte tafel. Om de bijeenkomsten de sfeer van een vrijgezellenleven te geven, vraagt u de bruid om een thematafel voor u te regelen. Of koop zelf de boodschappen. Laat op deze dag, in plaats van salades en warme maaltijden, uw gasten bier drinken en eten met gerookte kaas, noten en patat, zoals in de goede oude tijd.

Stap 3

Onlangs zijn vrijgezellenfeesten erg populair geworden. Als jij en je vrienden bijvoorbeeld computerwetenschappers zijn, dan heb je een directe weg naar een vrijgezellenfeest in een gehuurde computerclub, naar een schiettoernooi. Vervang gewoon niet de algemene reis naar een virtuele vergadering, communiceer zoals gewoonlijk op Skype en speel de "liniaal". Het is nog steeds een bijzondere dag. Voor liefhebbers van buitenactiviteiten en sport kun je een collectief uitstapje regelen naar een bowlingbaan, schietbaan of paintballclub. De winteroptie is alpineskiën, houd er rekening mee dat het niet compatibel is met alcohol, zodat de vakantie geen tragedie wordt.

Stap 4

Als het weer het toelaat, kun je een vrijgezellenfeest buiten houden. Een goedkope optie is om naar een plek te gaan die je sinds je studententijd kent, in de buurt van een rivier of in het bos en daar boven een vuur worstjes te bakken. Als de financiën het toelaten, is het echter nog steeds beter om een huis op een camping te huren en daar een feest te vieren, met barbecue, salades, alcoholische dranken en verhalen uit het jonge en turbulente leven van de bruidegom.

Stap 5

Vroeger in Rusland, vóór de bruiloft, stoomde de bruidegom goed in het bad en reinigde zichzelf in letterlijke en figuurlijke zin voor een nieuw leven. Uit deze traditie is de gewoonte ontstaan om een vrijgezellenfeest in een sauna te vieren. Als je een fan bent van in een warme kamer zitten en dan een duik nemen in het zwembad, huur dan een sauna of badhuis voor het hele bedrijf. Als je een complex vindt dat ook een fitnessruimte biedt, kun je je meten met dappere dapperheid voordat je met bezems de stoomkamer binnengaat. De meest wanhopigen combineren een sauna en strippers, maar zo'n vrijgezellenfeest gaat gepaard met ruzie met de bruid, tot een pauze voor de bruiloft. Denk na of je het nodig hebt.

Aanbevolen: